Verwaarloosde bronchitis, hoesten en benauwdheid. Ervaring van Esther en Nicky de Jager

Ervaring van Esther en Nicky de Jager

Luchtweg problemen: bronchitis, hoesten en benauwdheid.

Na een verwaarloosde bronchitis bleef ik benauwd. Vooral ’s morgens bleef ik hoesten tot overgeven aan toe. Elke keer kreeg ik Toen las ik over de zoutkamer en heb gelijk een afspraak gemaakt. Je merkt al gelijk de rust als je binnen komt. Ran neemt de tijd om je aan te horen en dan een advies te geven hoe vaak je in het begin kan komen. Eigenlijk vanaf de eerste keer in de zoutkamer merkte ik al dat alles open ging staan. Het slijm duurde nog even maar overdag was ik niet meer benauwd. Na een Halotherapie kuur van ongeveer 10 sessies was ik van het probleem af. Ik gebruik wel mijn medicijnen maar die kregen het zonder de zoutkamer niet onder de controle.

Dit is al een tijd geleden dat ik in de zoutkamer ben geweest en nu merkte ik laatst dat het toch weer mijn benauwd begint op te spelen en ben naar de zoutkamer gegaan. Gewoonlijk merk ik ’s avonds dat het tijd word voor mijn medicijnen maar dat had ik nu niet. Helaas heb ik weinig tijd om nu geregeld naar de zoutkamer te gaan maar als ik even tijd heb dan wil ik weer heen. Ook bij de verkoudheid van mijn dochtertje vind ik het fantastische werken. Het lijkt eerst wat erger te worden maar dat komt omdat het slijm veel eerder oplost. En dan is ze veer eerder van haar verkoudheid af. En ze wil er zelf graag heen. Ran, je zie ons weer verschijnen.

mvgr
Esther en Nicky de Jager uit Zaandam

Author Info

Haloclinic Nederland

WhatsApp chat