Bronchitis, benauwd, kortademigheid, benauwdheid, hoesten,

Bronchitis, veel hoesten, benauwdheid-Ervaring van Esther en Nicky

Bronchitis, Ervaring van Esther en Nicky de Jager

Bronchitis, hoesten en benauwdheid.

Na een verwaarloosde bronchitis bleef ik benauwd. Vooral ‘s morgens bleef ik hoesten tot overgeven aan toe. Ik was altijd benauwd. Toen las ik een artikel over de zoutkamer en heb gelijk een afspraak gemaakt. Je merkt al gelijk de rust als je binnen komt. Ran neemt de tijd om je aan te horen en dan een advies te geven hoe vaak je in het begin kan komen. Eigenlijk vanaf de eerste sessie in de zoutkamer merkte ik al dat mijn luchtwegen longen open gingen. Het slijm duurde nog even maar overdag was ik niet meer benauwd. Na een Halotherapie kuur van ongeveer 10 sessies was ik van mijn benauwdheden af. Ik gebruik wel mijn medicijnen maar die kregen mijn longen en benauwdheid zonder de zoutkamer niet onder controle.

Ze is van haar verkoudheid af

Dit is al een tijd geleden dat ik in de zoutkamer ben geweest en nu merkte ik laatst dat het toch weer mijn benauwdheid begint op te spelen en ben naar de zoutkamer opnieuw gegaan. Gewoonlijk merk ik ‘s avonds dat het tijd word voor mijn medicijnen maar dat had ik nu niet. Helaas heb ik weinig tijd om nu geregeld naar de zoutkamer te gaan maar als ik even tijd heb dan wil ik weer heen. Ook bij de verkoudheid van mijn dochtertje vind ik het fantastische werken. Het lijkt eerst wat erger te worden maar dat komt omdat het slijm veel eerder oplost. En dan is ze veer eerder van haar verkoudheid af. En ze wil er zelf graag heen. Ran, je zie ons weer verschijnen.

Nu 2017 en 2018 ga ik regelmatig naar de zoutkamer en kon stoppen met al mijn medicijnen. Wat is het heerlijk zonder al de bijwerkingen van de medicijnen. Lang leven de ZOUTKAMER!

mvgr
Esther en Nicky de Jager uit Zaandam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26