Ervaringen

Ervaringen: Op deze website leest u over de helende werking en de effectieve voordelen van de halotherapie bij HaloClinic Nederland.
Kom en ervaar de 1e gratis en vrijblijvend helende werking van halotherapie bij Haloclinic Nederland. Het is belangrijk om verhalen te horen van anderen die het al hebben kunnen ervaren en te doen.
Hieronder vindt u een collectie van verhalen en ervaringen van cliënten van HaloClinic met Astma, Bronchitis, COPD, Hooikoorts, Bijholteontsteking, Allergieën, Cystic Fibrosis, Bronchiëctasieën, Hoesten, Eczeem, Psoriasis, Chronische ontsteking van de luchtwegen, Chronische sinusitis, Longontsteking na acute fase, Oorontsteking, Chronische Bronchitis, Infecties van de luchtwegen, langdurig verkoudheid, Chronische verkoudheid, Aandoeningen van de luchtwegen, Verbetering van de longfunctie, Slaapproblemen en de algehele gezondheid.

Maak afspraak voor Gratis en vrijblijvend probeersessie

Scheidingsbalk

Wij geven u graag advies op maat

 

voorhoofdholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking, Astma problemen – Ervaring van Ina Dobbelaar

Lieve Ursy, voorhoofdholteontsteking, Astma aandoening Vorig jaar november ben ik voor het eerst naar de zoutkamer gegaan omdat ik het jaar daarvoor een advertentie had uitgeknipt en bewaard. Dus toen dacht ik (toen ik weer bijholte ontsteking had en ben hier ook nog 2...

Lees Meer