Ervaringen van cliënten

Ervaringen cliënten: Op deze website leest u over de helende werking en de effectieve voordelen van de halotherapie bij HaloClinic Nederland.
Kom en ervaar de 1e gratis en vrijblijvend helende werking van halotherapie bij Haloclinic Nederland. Het is belangrijk om verhalen te horen van anderen die het al hebben kunnen ervaren en te doen.
Hieronder vindt u een collectie van verhalen en ervaringen van cliënten van HaloClinic met Astma, Bronchitis, COPD, Hooikoorts, Bijholteontsteking, Allergieën, Cystic Fibrosis, Bronchiëctasieën, Hoesten, Eczeem, Psoriasis, Chronische ontsteking van de luchtwegen, Chronische sinusitis, Longontsteking na acute fase, Oorontsteking, Chronische Bronchitis, Infecties van de luchtwegen, langdurig verkoudheid, Chronische verkoudheid, Aandoeningen van de luchtwegen, Verbetering van de longfunctie, Slaapproblemen en de algehele gezondheid.

Halotherapie is een volledig natuurlijke en medicatievrije behandelmethode voor de luchtwegen en de huid, geschikt voor jong en oud. De therapie is werkzaam bij aandoeningen zoals astma, longemfyseem, hooikoorts, bronchitis, eczeem en acne. Ook mensen met gewrichtsproblemen vinden er baat bij.

astma- en COPD-patiënt, medicatiegebruik als antibiotica, prednison en allerlei puffers (ontstekingsremmers en luchtwegverwijding)

Ervaring van mevrouw Daas-Stormenzand- Astma- en COPD-patiënt

Astma- en COPD-patiënt ervaring Ik ben een astma– en COPD-patiënt. Na acht ziekenhuisopnames vanwege terugkerende longontsteking gepaard met veel medicatiegebruik als antibiotica, prednison en allerlei puffers (ontstekingsremmers en luchtwegverwijding) die niet hebben geholpen kwam ik voor mijn zoveelste bezoek bij de longarts (de 20e...

Lees Meer
COPD-Patiënt, Longontsteking, ontstekingsremmende- corticosteroïden seretide

COPD-patiënt – Ervaring van Frank met halotherapie

COPD en kortademigheid Ik heb last van COPD en kortademigheid (met als gevolg hartkloppingen door te weinig opname zuurstof)! Voor de kortademigheid gebruikte ik 2 maal daags Seretide (ontstekingsremmende- corticosteroïden) (long inhoud vergroting en derhalve betere zuurstof opname). Beschadigde longblaasjes door roken Na een...

Lees Meer

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!