Griep, neusverkouden. Ervaring van Ursula.

Griep, Neus verkouden.

09 november 2012

Haast , haast, druk met van alles en nog wat en als ik in de HaloClinic ben is er eigenlijk geen tijd om in de Zoutkamer te gaan zitten. Maar nu dan toch geveld door een grieperig gevoel. neusverkouden, bijna niet kunnen ademhalen en dus s’ nachts wakker liggen, pijn in oren en vooral in mijn “botten”….

Gisteren een paar uur in de zoutkamer geweest en echt even tijd voor mezelf genomen. Het heeft gewerkt. Kan weer door mijn neus ademen zonder dat mijn mond open staat, en heb vannacht goed geslapen, eindelijk want die nachten onrustig slapen breekt een mens op. Had ik vééééél eerder moeten doen 🙂 ……

Ursula, uit Haarlem

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26