Halotherapie en de helende werking

Halotherapie helpt bij het bestrijden van alle vijf belangrijke processen die het ademhalingssysteem aantasten, namelijk ontsteking, bacteriële infectie, overmatige slijmvorming, spastische verschijnselen van de bronchiën en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen. Na een reeks sessies verbetert de klinische conditie van de meeste patiënten en verdwijnen of verminderen de negatieve symptomen, zoals benauwdheid, aanhoudende hoest, kortademigheid, stress en het oplossen van taai slijm in keel en longen.

Zouttherapie is 100 procent natuurlijk

De zouttherapie is 100 procent natuurlijk, veilig en vrij van medicijnen. Gedurende de behandeling, ademen de patiënten zoutdeeltjes in die in de lucht rondzweven. Daarnaast overstijgt de concentratie van deze zoutdeeltjes geen natuurlijke grens. Ook wordt een dergelijke luchtgesteldheid aangetroffen in verschillende zoutmijnen en -grotten waar klinieken voor ademhalingsgenezing  zijn gevestigd. Daardoor voorziet het in een effectieve verlichting van lange duur. Het is te combineren met het gebruik van voorgeschreven medicijnen en daarmee een veilig alternatief op herstel. Cliënten vermelden bovendien dat ze na een reeks halotherapie behandelingen in de zoutkamer geen medicatie meer nodig te hebben. Voor vragen of het maken van een afspraak voor een eerste Gratis sessie kunt u hier terecht.

Halotherapie helpt tegen uw benauwdheid

Astma

Bij astma zorgt zouttherapie voor hydratatie van de luchtwegen en het elimineren van ontstekingen. Dit resulteert in meer lucht, verminderde hoest, minder kortademigheid en een betere longfunctie. Bovendien bevordert zouttherapie een optimale nachtrust.

Ontdek de voordelen van zouttherapie voor astma bij onze gespecialiseerde kliniek.

De nadelen van roken zijn talrijk en veroorzaken in milde gevallen esthetische problemen,

COPD

Halotherapie helpt bij het vergroten van de weerstand bij COPD-patiënten. Het vermindert de kans op verdere ontstekingen door overtollig slijm op te ruimen. Daarnaast verlaagt halotherapie de hoest en benauwdheid, wat resulteert in meer energie en een verbeterde ademhaling.

Ontdek de voordelen van halotherapie voor COPD bij onze gespecialiseerde kliniek.

Halotherapie helpt bij hoesten

Hoesten

Stop Hoestbuien en Verbeter uw Longfunctie

Halotherapie zorgt voor een vermindering of volledige stop van hoestbuien, verbetert de longfunctie en verwijdert overtollig slijm uit de luchtwegen. Hierdoor zal benauwdheid verdwijnen en kunt u vrijer ademen.

Ervaar de voordelen van halotherapie bij onze gespecialiseerde kliniek.

Halotherapie helpt bij verstopte neus

Bijholteontsteking

Halotherapie bij Bijholteontsteking (Sinusitis) – Verlicht uw Klachten

Halotherapie helpt effectief bij het verminderen van klachten bij bijholteontsteking (sinusitis). Zout doodt bacteriën, remt ontstekingen en verbetert uw longfunctie. Overtollig slijm wordt uit de luchtwegen verwijderd, wat zorgt voor een betere ademhaling en algehele longgezondheid.

Bij onze zoutkliniek bieden we gespecialiseerde behandelingen aan voor sinusitis klachten. Ontdek hoe halotherapie uw symptomen kan verlichten en uw ademhaling kan verbeteren.

Halotherapie helpt bij Cystic fibrosis

Cystic Fibrosis

Bij de behandeling van Cystic Fibrosis zorgt halotherapie voor meer lucht door het slijm uit de longen te verwijderen. Dit resulteert in meer energie en een betere kwaliteit van leven.

Ontdek de voordelen van halotherapie voor Cystic Fibrosis bij onze gespecialiseerde kliniek.

Halotherapie helpt bij hooikoorts

Hooikoorts

Halotherapie – Verminder Allergieën en Hooikoorts, Verlaag Medicatiegebruik

Halotherapie helpt bij het verkleinen van de kans op allergieën en hooikoorts. Daarnaast kan het uw medicatiegebruik verlagen en de longfunctie verbeteren.

Ontdek de voordelen van halotherapie bij onze gespecialiseerde kliniek.

Halotherapie werkt bij Bronchiëctasieën

Bronchiëctasieën

Halotherapie verbetert de longfunctie bij patiënten met bronchiëctasieën. Het vermindert bronchiale hyperreactiviteit, verwijdert overtollig slijm in de longen en keel, en vermindert hoest en benauwdheid.

Ontdek de voordelen van halotherapie voor bronchiëctasieën bij onze gespecialiseerde kliniek.

Halotherapie helpt bij eczeem

Eczeem

Halotherapie bij Eczeem – Verlicht Jeuk en Verminder Huidplekken

Halotherapie zorgt voor een rustigere huid, vermindert jeuk en verkleint het aantal eczeemplekken. Hierdoor hoeft u minder medicinale zalfjes te gebruiken.

Ontdek de voordelen van halotherapie voor eczeem bij onze gespecialiseerde kliniek.

Acupunctuur en Psoriasis, ervaring van Greet met halotherapie bij HaloClinic

Psoriasis

Zouttherapie bij Psoriasis – Herstel en Kalmeer uw Huid

Zouttherapie helpt de door psoriasis aangetaste huid beter te herstellen, verbetert het afweermechanisme en kalmeert de huid.

Ontdek de voordelen van zouttherapie voor psoriasis bij onze gespecialiseerde kliniek.

Probeer halotherapie

Bel één van onze vestigingen voor een gratis sessie of reserveer online
Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26