Bij- en Voorhoofdsholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking ontwikkelt zich bij de meeste mensen na een verkoudheid of griep. HaloClinic Nederland weet hoe vervelend dit is en zet daarom halotherapie in als voorhoofdsholteontsteking behandeling in een van haar vestigingen. Wanneer de oppervlakten van de holtes opgezwollen raken (een infectie, ontsteking), zal het slijm vast gaan zitten. Dit vastzittende slijm, zorgt voor een vervelende druk in de holten. Maar is ook een goede plek voor bacteriën om in te groeien en te vermenigvuldigen. Ook in sommige gevallen kan men astma ontwikkelen. Door middel van de halotherapie kunnen we de bijholte/voorhoofdsholteontsteking en chronische bijholteontsteking longen tot genezing brengen.

Wielrenner, sport, Ontstekingen,benauwdheid
WAT U ZEGT IN DE TELEGRAAF

Halotherapie helpt bij Bijholteontsteking en bij Voorhoofdsholteontsteking, holten boven je wenkbrauwen ontstoken, bijholten zijn holle ruimtes achter de neus,

Uit ervaring van cliënten blijkt dat zelfs de klachten geheel verdwijnen.

In de Telegraaf

Ontstekingen in de neus en benauwdheid belemmerden mij in mijn dagelijkse bezigheden en sportieve prestaties. Operaties aan mijn poliepen hielpen niet.

Via een kennis ben ik in de zoutkamer van de HaloClinic in Heemstede beland. Nu heb ik weer volop lucht en en geen last meer van ontstekingen. Al ben Ik 81 jaar oud, ik kan wel zeggen dat een fietstocht van meer dan 100 kilometer op de racefiets me goed afgaat. Mensen met psoriasis kunnen er ook terecht. Ik ben heel blij met de Haloclinic te Heemstede en wil dat graag met iedereen delen!

Cees Sloove, Zwanenburg

Bijholteontsteking behandelen in de zoutkamer

Waarom halotherapie bij een bijholteontsteking?

Een acute bijholteontsteking, of te wel ‘sinusitis’, betekent dat de infectie, ontsteking zich snel ontwikkelt en een korte tijd aanhoudt. Vaak duurt de ontsteking langer dan een week, maar u kunt tevens 2 tot 3 weken last hebben van de aandoening. Mogelijke symptomen zijn een verstopte neus, een loopneus, groen of geel snot, pijn en gevoeligheid in het gezicht, pijn in de kaken, tanden en kiezen bij het eten, een hoge lichaamstemperatuur, vermoeidheid, sinushoofdpijn, hoesten, een slechte adem vaak, komt voor ook druk op de oren en ook verlies van smaak en reuk. Door de halotherapie kunnen deze symptomen verlicht en verminderd worden. Halotherapie is een wetenschappelijk onderbouwde, natuurlijke en veilige behandelmethode bij chronische bijholteontsteking longen en iedereen ongeacht leeftijd. Deze bijholteontsteking behandeling is effectief bij een voorhoofdsholteontsteking, wiggebeenholteontsteking, zeefbeenholteontsteking en kaakholteontsteking. Het is goed in deze gevallen halotherapie te volgen, want het inademen van de zoute aerosol in onze zoutkamers zorgt voor de volgende effecten:

Voordelen bij bij- en voorhoofdsholteontsteking

  • Het doden van bacteriën
  • Het verminderen van ontstekingen, waardoor schade aan de luchtwegen ook vermindert
  • Het verwijderen van slijm uit de longen en daarmee het verlagen van de kans op verdere ontstekingen
  • Het verlagen van het IgE-niveau (allergie-antistof), waardoor het immuunsysteem hersteld wordt
  • Het verminderen van de behoefte aan inhalatoren en antibiotica
  • Het terugbrengen van het aantal ziekenhuisopnames en terugkerende klachten
  • Het verlengen van de remissietijd
  • Het versterken van de longen
  • Het verbeteren van de kwaliteit van leven
voorhoofdsholteontsteking genezing door halotherapie
voorhoofdsholteontsteking, bijholteontsteking

Bijholteontsteking behandelen in de zoutkamer, voorhoofdsholteontsteking

Ervaring met Bijholteontsteking in de zoutkliniek

“HaloClinic heeft mijn leven veranderd. Voor mijn eerste bezoek zat ik aan de antibiotica en steroïden. Ik zat constant thuis met mijn holte ontsteking en het sloeg steeds naar mijn longen. (chronische bijholteontsteking longen.)  Dankzij de halotherapie kan ik weer genieten van het leven. Ik ben een gelukkig mens geworden!”

Ervaring van Teun, voorhoofdsholteontsteking, chronische verkoudheid
Chronische Verkoudheid

voorhoofdsholteontsteking behandelen in de zoutkamer

Hoe vaak moet ik een sinus behandeling inplannen?

Het gemiddelde aantal halotherapie sessies ligt – afhankelijk van de leeftijd – tussen de 15 en 20 sessies. Wij raden u daarnaast aan om bij onomkeerbare condities regelmatig terug te komen voor een sinusitisbehandeling om terugkerend slijm te verwijderen en neusslijmvliezen te laten slinken. Ook adviseren we u een grondige sessiefrequentie van 2 à 3 keer per week aan, zodat de bijholteontsteking behandeling het meeste effect heeft.

In de meeste gevallen zorgt de halotherapie voor een normalisering van de luchtwegen, waardoor symptomen verdwijnen. Uit onderzoek zijn resultaten gevonden waaruit de effectiviteit van halotherapie op 75-98% wordt geschat. Patiënten komen eventueel terug voor extra sessies wanneer ze merken dat de helende werking van de behandeling weer nodig is voor het vrij maken van hun holten.

 Bijholteontsteking behandelen in de zoutkamer

Maak u niet langer druk om wat te doen bij bijholteontsteking, wat te doen bij sinusitis of wat te doen bij voorhoofdsholteontsteking. Kies voor een afspraak bij HaloClinic Nederland in Zaandam of Heemstede om uw sinusitis te herstellen of om uw voorhoofdsholteontsteking te beteren. Bel naar 075 76 000 26 (Zaandam) of 023 528 21 49 (Heemstede) of vul het contactformulier 

Probeer halotherapie

Bel één van onze vestigingen voor een gratis sessie of reserveer online
Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26