Halotherapie vermindert/stopt medicijngebruik bij uw kind

Zoutkamer voor kinderen
Halotherapie is 100% natuurlijk en niet invasief

 Halotherapie aantoonbaar effectief bij uw kind!

Kinderen en halotherapie: De medicijnvrije, effectieve behandelmethode voor uw kind is geheel natuurlijk.

Ouders weten hoe moeilijk het is om de neus van hun kind met een zoutoplossing schoon te maken of ze een ademhalingsmasker te laten gebruiken, maar Halotherapie maakt de zaken een stuk eenvoudiger. Kinderen zijn er dol op om in een ‘zoutgrot’ te spelen, waarbij ze niet eens doorhebben dat ze worden behandeld.

Waarom probeert u niet eerst met uw kind preventief een gratis bezoek aan onze HaloClinic te brengen? voordat u uw kind laat beginnen met alle medicatie op hormoonbasis, die gevaarlijke bijwerkingen kan geven?

Kinderen vanaf 6 maanden kunnen al bij HaloClinic Nederland met halotherapie beginnen.

Kind spelt in de zoutkamerscheidingsbalk

Kinderen lopen meer gevaar

Om meerdere redenen zijn kinderen vatbaarder voor ademhalingsziektes dan volwassenen.

De longen, hersenen en het immuunsysteem groeien snel vanaf de geboorte totdat ze ongeveer 6 jaar oud zijn. Gedurende deze leeftijdsperiode is de cellaag aan de binnenkant van het ademhalingssysteem uitermate doordringbaar. Bovendien hebben kinderen een groter longoppervlakte, vergeleken met volwassenen, in verhouding tot hun gewicht. De kinderen ademen daardoor 50% meer lucht per kilogram lichaamsgewicht. Wanneer een kind dus intensief bezig is met spelen, zal het 20-50% meer lucht, en dus meer luchtvervuiling, binnen in de longen krijgen dan een volwassene bij een vergelijkbare activiteit.

spelenderwijs gezonder worden in de zoutkamer Gezondheidsproblemen door luchtvervuiling

Processen waar een kind in zijn of haar vroege leven aan blootstaat hebben grote consequenties. Luchtvervuiling kan namelijk een permanente verandering in de gezondheid van het kind teweegbrengen. Riskeer de gezondheid van uw kind(eren) niet en voorkom daarom serieuze ademhalingsziektes met de kracht van halotherapie. Terwijl uw kind in onze zoutkamer speelt, inhaleert hij/zij de droge, met zout verrijkte lucht diep in de longen, waardoor de helende eigenschappen het meeste effect hebben. Het zout maakt het slijm losser en dus snel verdwijnt. Ook zullen ontstekingen verminderen, wat voor meer ruimte in de longen zorgt.

scheidingsbalk

Gezondere kinderen

Klinische studies hebben aangetoond dat kinderen zeer snel, effectief en intensief reageren op natuurlijke behandelingsmethoden. HaloClinic Nederland heeft in de afgelopen 4 jaar honderden kinderen geholpen met halotherapie. Volgens de door ons gehouden enquête raden 9 van de 10 ouders deze therapie aan.

Gezondheid verbetering merkbaar bij u kind

De effectiviteit van halotherapie is direct zichtbaar en voelbaar. Halotherapie wordt aangeraden voor alle ademhalings- en huidaandoeningen bij kinderen. Studies tonen aan dat 85-95% van de kinderen symptoomvrij is na slechts beperkte aantal sessies halotherapie. Het is een effect op de lange termijn. Ouders gaven aan dat er na 10-12 maanden nog steeds een significante verbetering merkbaar was bij hun kinderen en dat de gebruikelijke medicatie met 65-75% was verminderd. De kwaliteit van leven van hun kinderen was beduidend verbeterd.

De zon schijnt in onze zoutkamer
Zonsopgang in de zoutkamer

scheidingsbalk

Vraag u niet langer af wat te doen tegen astma en maak een afspraak voor een astmabehandeling bij HaloClinic Nederland. U bereikt ons door te bellen naar 075 76 000 26 (Zaandam) of 023 528 21 49 (Heemstede) of vul het contactformulier in.

Probeer halotherapie

Bel één van onze vestigingen voor een gratis sessie of reserveer online
Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26