Hoest klachten

Ervaring van Netta: Hoest klachten

Hoest klachten

Na zelf inmiddels een vaste klant te zijn van de zoutkamer merken we dat de hoest die mijn jongste dochter af en toe en al gedurende langere tijd wakker maakt/houdt zelfs tot in juni 2013 maar niet wil stoppen. Het weer werkte daar ook niet aan mee.

Merkte ik meteen resultaat

Ik besloot haar mee te nemen op een van mijn sessies naar de zoutkamer in Heemstede en bemerkte onmiddellijk resultaat. Het hoesten was diezelfde nacht weg en is weggebleven tot in september toen het weer omsloeg.

Halotherapie helpt echt

De scholen zijn begonnen en alle virussen weer lijken weer op te duiken. Om die reden is ze nu alweer twee keer een uurtje in de zoutkamer gaan zitten. En ook nu denk ik, het helpt, haar klachten zijn iets minder. Dus nog een paar keer doorgaan.

Netta over haar dochter van 5 jaar, uit Hoofddorp

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26