Hoesten en vastzittend slijm, Nico de Jong in de zoutkamer

Hoesten en vastzittend slijm klachten

Na het surfen op internet kwam ik bij “zoutkamer” terecht. Al lezende werd ik erg nieuwsgierig, vooral omdat ik al heel lang zeer veel hoestte en last had van vastzittend slijm.

Hoesten en vastzittend slijm

Volstoppen met antibiotica

Wetende dat mijn huisarts mij weer zou volstoppen met antibiotica, waar ik zeer gevoelig voor ben, besloot ik de zoutkamer eens op te zoeken. Reeds na enkele bezoeken aan de zoutkamer voelde ik enorm verlichting en het hoesten aanzienlijk is minder geworden en vastzittend slijm kwam goed los.

Zoutkuur herhalen

Zodra ik deze verschijnselen weer terugkrijg zal ik de zoutkuur herhalen. Aan eenieder in mijn omgeving , die hier ook baat bij zou kunnen hebben , leg ik een folder op tafel. Ik wens Ran zeer veel succes met dit zeer bijzondere en heilzame project.

Nico de Jong, uit Alkmaar.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26