operatieve ingreep holteontstekingen, Bronchitis, KNO arts

Bronchitis en holteontstekingen symptomen, ervaring Bea

Bronchitis en holteontstekingen

Vanaf mijn geboorte ben ik gezegend met bronchitis en slik daar mijn hele leven al medicijnen voor. Op oudere leeftijd kwamen daar fikse holteontstekingen bij waartegen ik minimaal vier keer per jaar antibiotica- en prednison kuren slikte. U leest het goed slikte!

Garantie dat de klachten definitief weg zouden blijven

Om een einde te maken aan deze klachten zou ik eind januari 2014 een operatie in het ziekenhuis bij de KNO arts moeten ondergaan waarbij de holtes in neus en voorhoofd schoon gebrand zouden worden. Ik kreeg daarbij geen garantie dat de klachten definitief weg zouden blijven. Al met al geen prettig vooruitzicht dus.

Had geen problemen meer met ademhalen

Ik ben op zoek gegaan naar alternatieven en vond de halotherapie  bij Haloclinic op aanraden van mijn familie. Notabene in de stad waar ik woon, Zaandam. Ik ben eind december 2013 gestart met het gebruik van de zoutkamer en na de eerste keer voelde ik  . Ik kon ineens normaal ademhalen door mijn neus, iets wat ik blijkbaar heel lang niet meer kon, maar niet meer merkte. Na een periode tweemaal per week halotherapie in de zoutkamer voelde ik mij steeds prettiger en had geen problemen meer met ademhalen. De zware hoofdpijnen ten gevolge van de ontstekingen waren eveneens verdwenen.

geplande operatieve ingreep

De geplande operatieve ingreep heb ik af kunnen zeggen en tot op heden, juni 2014, heb ik geen enkele medicijnkuur meer nodig gehad. Ik ga regelmatig ( liefst eenmaal per week) naar de zoutkamer om de luchtwegen en holtes schoon te houden. Ik heb hier heel veel baat bij en mijn leven ziet er een stuk prettiger uit.

Een uurtje relaxen in een prettige omgeving!!

Ik raad een ieder die last heeft van dit soort klachten aan om deze simpele doch doeltreffende “behandeling” ( een uurtje relaxen in een prettige omgeving!!) te ondergaan om het leven aangenamer te maken!

het is Uniek dat het er is en mensen moeten het echt gaan proberen

Bea uit Amsterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26