hooikoorts, verkoudheid, rode en jeukerige ogen, medicatievrij bij copd, halotherapie, zouttherapie, kinderzoutkamer, zouttherapie bij kinderen, halotherapie werkt effectief bij kinderen,

hooikoorts, verkoudheid, rode en jeukerige ogen Ervaring van Kees

Hooikoorts en mijn ervaringen met HaloClinic

Sinds mijn jeugd –ik ben nu 63 jaar- heb ik vanaf het voorjaar tot diep in de zomer hevige last van hooikoorts. Dit gaat gepaard met verkoudheid, hevige niesbuizen, kortademigheid, rode en jeukerige ogen, etc.

Niets hielp tegen mijn jeukerige ogen en de hooikoorts

Ik kan mij nog herinneren rond mijn 25e een allergietest te hebben ondergaan, die mijn allergie tegen pollen bevestigde. De bestrijding van de kwaal was echter zeer lastig. Ik kan mij nog een serie spuiten met allerlei vloeistoffen herinneren, waarvan ik duizelig werd. Niets hielp tegen mijn jeukerige ogen en de hooikoorts. Sinds de 90er jaren schreef mijn huisarts Nizollen voor en zo waar: de klachten werden door deze medicijnen onderdrukt, maar ik was er niet van af.

Gratis proefsessie

Eind december 2016 adviseerde mijn schoonzus, die als oefentherapeute Mensendieck in de Zaanstreek werkzaam is, mij eens gebruik te maken van de zoutkamer van de HaloClinic in Zaandam. Na een proefsessie –toen nog op de Westzijde- was ik zo enthousiast, dat ik een serie van 20 sessies boekte en met ingang van 4 januari 2017 wekelijks gebruik maakte van de zoutkamer. Ik merkte na iedere sessie, dat ik meer lucht kreeg en dat ik veel meer slijm ophoestte.

 Halotherapie bij Hooikoorts en mijn ervaringen met HaloClinic
halotherapie werkt

Mijn medicijnen tegen hooikoorts

Begin mei 2017 ging ik op vakantie naar Schotland. Bij aankomst ontdekte ik echter, dat ik mijn medicijnen tegen hooikoorts was vergeten mee te nemen. Ik maakte mij ernstig zorgen over de vraag of de hooikoorts ook in Schotland overlast zou veroorzaken. Na een paar dagen bleek, dat ik nergens last van had. Ik had een vakantie zonder zorgen met veel lucht en zonder andere klachten.

Nergens meer last van hooikoorts

Eenmaal thuis gekomen besloot ik de Nizollen niet meer te gebruiken om te testen of de symptomen van mijn kwaal eventueel weer vat op mij zou hebben. Na een paar dagen kon ik de conclusie trekken, dat ik nergens meer last van had. En dat is de hele zomer zo gebleven: ik heb geen last meer van hooikoorts! Ik schrijf deze genezing geheel toe aan het effect van de zouttherapie van HaloClinic.

Kostbare en mogelijke schadelijke medicijnen

Ik heb mijn huisarts gewezen op de zouttherapie en vertrouw erop, dat de medische wereld inziet, dat genezing van klachten aan de luchtwegen ook op een natuurlijke wijze mogelijk is zonder toepassing van kostbare en mogelijke schadelijke medicijnen.

Voor komend voorjaar heb ik al een nieuwe sessie behandelingen in de zoutkamer van HaloClinic geboekt.

Kees van Overbeek

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26