Huisregels

Wijzigingen
Alle prijswijzigingen en wijzigingen met betrekking op de inhoud van behandelingen zijn voorbehouden.

Annuleren
Het annuleren van een reservering bij HaloClinic is telefonisch of per mail mogelijk. Wanneer de annulering binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd is (aankomst) zal het hele bedrag in rekening worden gebracht. Wanneer de cliënt gebruik maakt van een behandelkaart en binnen 24 uur annuleert zal de behandeling van de kaart afgeschreven worden.

No-show
Bij het zonder annuleren niet gebruik maken van de gereserveerde behandeling (no-show) zal het bedrag door HaloClinic volledig in rekening worden gebracht. Wanneer de gast gebruik maakt van een behandelkaart en zonder annulering geen gebruik maakt van de behandeling zal de behandeling van de kaart afgeschreven worden.

Huisregels
Het huisreglement van HaloClinic heeft tot doel de veiligheid, orde en hygiëne voor onze cliënten te waarborgen. Naleving van de huisregels is voor de cliënten en bezoekers verplicht.

Huisregels algemeen
In de Zoutkamer dient de nodige rust in acht te worden genomen. Bij calamiteiten en indien u niet de huisregels naleeft verzoeken wij u om het pand te verlaten. Wij ontraden het gebruik van mobiele telefoons. In de Zoutkamer mogen geen tassen, koffers en plastic zakken worden meegenomen. In het pand mag niet gerookt worden. Het nuttigen van zelf meegebrachte drank en etenswaren is niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan. Kinderen tot 12 jaar zijn alleen toegestaan onder begeleiding.

Het gedrag
U dient de zoutkamer in veiligheid, rust en orde te bezoeken. Eventuele verzoeken en klachten dienen te worden gemeld bij de directie van HaloClinic.

Aansprakelijkheid
Gevonden voorwerpen dienen bij de balie of aan een medewerker te worden ingeleverd. Mocht u een voorwerp verloren hebben, meldt u dit dan. HaloClinic is niet aansprakelijk voor de verloren goederen. Indien waardevolle goederen of geld in de aangewezen locker door diefstal of verlies niet meer aanwezig zijn, zal HaloClinic daarvoor niet aansprakelijk zijn.

Restitueren
Wij geven in geen geval geld retour, de door u aangeschafte sessies zijn niet overdraagbaar en zijn persoonsgebonden.

Bijzondere bepalingen
In alle gevallen waarin dit reglement niet mocht zijn voorzien, of waar meningsverschil omtrent de uitleg daarvan bestaat, beslist de directie van HaloClinic Nederland.