Depressie, kortademigheid, Eczeem klachten

Ervaring van Usha: depressie, kortademigheid en huidproblemen.

Depressie, kortademigheid, Eczeem klachten

Ongeveer 4 weken geleden bezocht ik, samen met mijn dochter en mijn vriendin, voor het eerst de zoutkamer in Zaandam. We werden hartelijk ontvangen met koffie en koek, tegelijkertijd werd ons vertelt wat we konden verwachten, maar dat was niks vergeleken bij de ervaring die we hebben opgedaan.

Last van benauwdheid

Mijn vriendin had last van benauwdheid, kortademigheid en kreeg meteen lucht, nadat ze 1 uur gerelaxt had in de zoutkamer.

Huid straalde

Mijn dochter haar huid straalde en haar ogen stonden wijder open, ze voelde zich helemaal ontspannen nadat ook zij 1 uur in de zoutkamer was geweest.

Totale ontspanning in de zoutkamer

Ikzelf zat met de verwerking van een relatiebreuk en was aardig in de war. Toen ik éénmaal in de zoutkamer lag raakte mijn hoofd leeg en ik kon niks anders doen dan me over te geven aan totale ontspanning.

Na 1 uur in de zoutkamer te zijn geweest voelde ik me het tegenovergestelde als dat ik er in ging. Ik had helemaal geen spanning meer in mijn nek, mijn hoofd was leeg en ik voelde me helemaal top!

We hadden alle 3 zichtbaar en een voelbaar resultaat en dan nog te bedenken dat de mineralen mede zorgdragend voor de lijn :-))))

Usha 50 jaar oud uit Purmerend.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26