Halotherapie ervaring, kriebelhoest klachten Ad

Kriebelhoest klachten ervaring

Reeds vele jaren kamp ik met een zeer irritante en vervelende kriebelhoest klachten. Ter onderdrukking van die hoest neem ik codeïne.

Polen en Roemenië verblijft in een zoutgrot

Het was aan mij geruime tijd bekend dat men in Polen en Roemenië voor allerlei luchtwegaandoeningen in een zoutgrot verblijft en met goede resultaten. Maar ja, je gaat vanuit Nederland niet zo maar naar Polen of Roemenië om in een zoutgrot te zijn.

kriebelhoest klachten

Halotherapie sessies in de zoutkamer

Nadat ik, via internet, had vernomen van het bestaan van de zoutkamer van de HaloClinic te Zaandam, ben ik direct begonnen met het nemen halotherapie sessies in de zoutkamer, namelijk 1 keer per week zouttherapie gedurende 1 uur voor mijn kriebelhoest klachten.

Het hoesten is zeer sterk verminderd

En…. het werkte !! Reeds na de eerste sessie in de zoutkamer trad er een duidelijke verbetering op. Om mijn bezoek aan de HaloClinic zo nuttig mogelijk te laten zijn, ook gelet op de afstand tussen Zaandam en het Brabantse land waar ik woon, ben ik nu begonnen met het nemen van sessies van 2 uur, ook 1 keer per week. Dit geeft een nog beter resultaat; het hoesten is zeer sterk verminderd en daarmee ook het innemen van codeïne.

De sfeer in de HaloClinic is vriendelijk en ontspannen.

21 november 2012

Leeftijd: 73 , Ad van Antwerpen, uit Tilburg.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26