Last van overtollige slijm aan de luchtgwegen, ervaring van Merel (Top sporter)

Last van slijm in de longen – Top sporter

22 december 2011

Beste Ran,
ik wil je bedanken voor de ervaring die ik in de zoutkamer heb gehad. Het was erg prettig om mee te maken. Er is bij mij heel veel slijm losgekomen en ook oud slijm dat al jaren vast zat, is losgekomen door deze Halotherapie behandeling.

Bedanken voor je flexibiliteit

Het heeft me meer lucht gegeven en de druk is van mijn longen af bij het sporten. Mijn neus is meer open geworden en ik kan beter ademen. Erg fijn! Ook wil ik je bedanken voor je flexibiliteit, het mee denken en met alle goede bedoelingen iedereen ‘beter’ willen maken en willen helpen.

De ervaring van Merel, last veel slijm in de longen

Veel slijm losgekomen

Deze zoutkamer is een aanwinst voor Nederland

Deze zoutkamer is een aanwinst voor Nederland. Ik hoop dat er snel meerdere komen, zodat er nog meer mensen mee geholpen kunnen worden.

Bedankt en veel succes met deze unieke kamer
Groetjes
Merel.

Merel, uit Leiden

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!