Last van slijm aan de luchtwegen, (Top sporter)

Last van slijm in de longen – Top sporter

Slijm

Beste Ran,
ik wil je bedanken voor de ervaring die ik in de zoutkamer heb gehad. Het was erg prettig om mee te maken. Er is bij mij heel veel slijm losgekomen en ook oud slijm dat al jaren vast zat, is losgekomen door deze Halotherapie behandeling.

Bedanken voor je flexibiliteit

Het heeft me meer lucht gegeven en de druk is van mijn longen af bij het sporten. Mijn neus is meer open geworden en ik kan beter ademen. Ik heb geen last van slijm meer. Erg fijn! Ook wil ik je bedanken voor je flexibiliteit, het mee denken en met alle goede bedoelingen iedereen ‘beter’ willen maken en willen helpen.

De ervaring van Merel, last veel slijm in de longen
Veel slijm losgekomen

Deze zoutkamer is een aanwinst voor Nederland

Deze zoutkamer is een aanwinst voor Nederland. Ik hoop dat er snel meerdere komen, zodat er nog meer mensen mee geholpen kunnen worden.

Bedankt en veel succes met deze unieke kamer
Groetjes
Merel.

Merel, uit Leiden

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26