Longfibrose Idiopathische Pulmonale

Longfibrose Idiopathische Pulmonale (Longfibrose) Ervaring, Irene Hekking

Longfibrose Idiopathische Pulmonale en de zoutkamer

Longfibrose: Eind Okt 2013 kreeg ik het slechte nieuws van de longarts  dat ik Idiopathische Pulmonale Fibrose (IPF) heb. Het is een ernstige vorm van Longfibrose met een slechte prognose. Niets anders aan te doen dan ermee leven. Ik was er echt slecht aan toe, mede vanwege  voorgaande verschillende longontstekingen.

Meteen meer lucht

Vreselijk hoesten en benauwd. Ben zoekend naar hulp, al googelend op de Zoutkamer gekomen. En die heb ik als een weldaad ervarenHet zout gaf mij meteen meer lucht en verminderde mijn  hoesten. De fibrose kan nooit meer weg gaan, maar de zoutkamer werkt bij mij helend en  verlichtend. Ursy  is zeer betrokken en  professioneel, en positief ingesteld. Deze winter zal ik een jaar kaart kopen. ik kom uit Amsterdam, elke keer dat ik in de trein stap om naar de zoutkliniek in Heemstede te gaan, voel ik weer dat ik naar een gezonde omgeving ga.

Vriendelijke groet, Haloclinic Heemstede en Ursy Baars.
Irene Hekking, uit Amsterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26