halotherapie, chronische verkoudheid, astma, COPD, hooikoorts, allergie, cystic fibrosis, bronchitis,

Longkanker veel slijm in de longen – Ervaring van Dick

Longkanker met heel veel slijm in de longen

Dick is 67 jaar en kreeg te horen van zijn oncoloog, dat hij nog half jaar te leven heeft! Hij heeft een ernstige vorm van longkanker met heel veel slijm in de longen. Verder hoestte hij heel veel. Hij had het heel erg benauwd. Met de ramen open slapen hielp totaal niet. Medicatie tegen de hoest en slijm leverden ook niets op.
Dick heeft een kwaadaardige tumor in zijn longen met gevaar voor uitzaaiingen.
Hij heeft gelezen over halotherapie en ging met zijn longarts en oncoloog in gesprek.
Die stonden er niet afwijzend tegenover en gaven hem toestemming om halotherapie keur te proberen. Hij kwam langs en begon met een kuur bij de Haloclinic. De eerste weken intensief, drie keer per week sessies halotherapie van een uur. Vervolg met twee keer per week halotherapiebehandeling. Nu komt Dick één keer per week naar de zoutkamer.

Kwaliteit van leven nam toe

Het slijm in de longen nam af, het hoesten verminderde aanzienlijk en zijn nachtrust verbeterde. Zijn kwaliteit van leven nam toe.
Een half jaar later, vertelde hij dat de oncoloog op de longfoto’s zag dat de tumor noch kleiner noch groter is geworden,  er waren ook geen uitzaaiingen. De oncoloog was uitermate tevreden!
Hij onderging een keer per week een halotherapie behandeling, na een half jaar kreeg hij weer een onderzoek en werd er een longfoto gemaakt. Hier uit bleek dat de tumor in remissie was. Zijn longarts en zijn oncoloog stonden hier voor een raadsel.

Longfoto gemaakt bij de oncoloog

De oncoloog was verheugd met het resultaat. Dick was zo blij dat hij het weer aandurfde om met zijn familie een verre reis te maken.
Twee jaar na aanvang van de halotherapie werd er wederom een longfoto gemaakt bij de oncoloog en dit keer reageerde de oncoloog blij en verbaasd dat de tumor nog steeds in remissie was en raakte zo geïnteresseerd dat hij prompt om een folder van de HaloClinic vroeg.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26