zoutkamer, halotherapie, astma, copd, longontsteking, Longpatiënt bronchiëctasieën, medicatievrij bij copd, zouttherapie, kinderzoutkamer, zouttherapie bij kinderen, halotherapie werkt effectief bij kinderen,

Bronchiëctasieën- Ervaring Margy, longpatiënt

 Ik heb Baat bij de zoutkamer

“Bronchiëctasieën” de allereerste keer dat ik van de zoutkamer (halotherapie) hoorde, was van mijn dochter. Zij is kapster. En een klant van haar, vertelde haar dat ze zo’n baat bij de zoutkamer had met haar chronische astma klachten.

Uit wanhoop ben ik naar de zoutkamer gegaan

Ik was al 5 jaar  bronchiëctasieën longpatiënt  en had al 3×3 maanden achter elkaar antibiotica vanwege longontsteking gehad en moest ook de puffer gebruiken.

Uiteindelijk , uit wanhoop, want zover moet het dan komen, ben ik naar Zaandam  naar de zoutkamer gegaan.

En wat een “ VERADEMING “ !

Een Thuisgevoel

Een Hartelijk welkom door de eigenaar Ran ! Hij vroeg naar mijn klachten en ik kreeg een kopje thee. Dat gaf mij meteen een

Een Thuisgevoel !

Het zout bij HaloClinic deed zijn werk

Ik wilde met m’n flesje water de zoutkamer in gaan, maar Ran zei, nee niet nodig, “ laat het zout z’n werk maar doen “!

En het zout deed z’n werk, en nu nog !

Flinke griep gehad

Ik ben hier nu 3 mnd, gebruik geen medicijnen of puffers. Heb net een flinke griep achter de rug. Normaal gesproken zou ik al aan de antibiotica hebben gezeten. Maar nee, “ ik laat nu het zout z’n werk doen “!

Huisarts of longarts en de zoutkamer

Jammer dat ik nooit van de zoutkamer gehoord heb, van mijn huisarts of longarts, 5 jaar geleden. Dat zou heel veel ellende bespaart hebben. De rollen zijn omgedraaid, ik moet mijn huisarts en longarts op de hoogte brengen van de zoutkamer.

En dan vragen ze aan mij “ wat moet ik mij daar bij voorstellen”?

Margy. uit Purmerend

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26