Luchtwegvergiftiging, Ervaring topsporter Gerard

Luchtwegvergiftiging top sporter

Luchtwegvergiftiging: ik had veel last van de luchtwegen en benauwdheid doordat ik vergiftiging door rook had opgelopen. De dokter wilde een pufje’s voor de luchtwegvergiftiging voorschrijven maar dat heb ik geweigerde het om het in te nemen, ben gevoelig voor dit soort medicijnen, mijn smaak vermindert en bovendien ben ik allergisch ervoor. Mijn dochter wees mij op de Halokuur zoutkamer bij HaloClinic in Zaandam.

Waren mijn luchtwegen schoon

Na 4x halotherapie behandelkuren voor in de Zoutkamer waren mijn luchtwegen schoon en het kuchen en ophalen bijna over. 

luchtwegvergiftiging

Luchtwegvergiftiging top sporter

Verbetering van mijn longen zonder medicijnen

Nu 8x behandelkuren ben ik geheel vrij in de luchtwegen en geen gekucht en verstoppingen meer in mijn longen. Kan nu ook weer volledig 1 uur hardlopen en intervallen. moeiteloos en zonder medicijnen. Dus geen klachten meer door de luchtvergiftiging

In het begin was ik heel sceptisch

Dus het werk prima deze halotherapie. Maar in het begin was ik heel sceptisch over deze halotherapie en zei tegen mijn dochter verspilling van geld en tijd. Maar achteraf, is het geld zeker waard.

07-01-2012 Zaandam.

Gerard Walda uit Den Haag.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26