Haloclinic in de Margriet

Margriet over halotherapie

Margriet over halotherapie

Margriet: Een mooi verhaal van Willy, één van onze cliënten, over Halotherapie verscheen onlangs in de Margriet. Na het lezen van het vorige bericht over Halotherapie in de Margriet (het artikel Margriet Beauty) besloot Willy naar de Haloclinic Nederland te Zaandam te komen.

bezoek aan de zoutkamer

In overleg met de huisarts maakte zij een afspraak bij de Haloclinic om de klachten van haar astma te bestrijden. Door haar bezoek aan de zoutkamer, steeg haar longinhoud met wel tien procent. Na deze geweldige verbetering van haar gezondheid schreef zij dit bericht aan Margriet.

Zouttherapie werkt voor mij!

Halflege vorig jaar kreeg ik bij mijn Margriet een special met allerlei artikelen over de gezondheid. Allemaal interessant, maar één onderwerp in het bijzonder trok mijn aandacht: Zouttherapie voor longen en luchtwegen. Ik heb namelijk astma en wilde graag mijn klachten verminderen. Ik heb met een sceptisch gevoel een afspraak gemaakt, maar werd-met mede-weten en akkoord van mijn huisarts al snel een vaste bezoeker van de zoutkamer. Dat de halotherapie mij helpt, bewees bovendien het bezoek aan de longverpleegkundige een aantal maanden later: Ik heb maar liefst tien procent meer in mijn longen! Ik ben van twee inhalers naar één inhaler gegaan en prednison– en antibioticakuren zijn minder vaak nodig.

W., Voorburg uit Den Haag

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26