al zeven jaar borstkanker met uitzaaiingen in mijn bekken

Positieve coronatest

31.10.2022

Puffers die hij moest gebruiken

Mijn man ging, nadat er bij hem COPD was geconstateerd, naar de HaloClinic. Na een paar keer in de zoutkamer gezeten te hebben merkte hij verlichting (dat kon hij van de diverse puffers die hij moest gebruiken, niet zeggen).

Elke keer zei hij tegen mij: ‘Je moet ook een keer meegaan’. Maar ik had toch geen last van mijn longen?

Na veel aandringen ben ik dan toch maar eens een keer met hem meegegaan.

positieve coronatest

Ik moet eerlijk zeggen dat het rustgevend is en ik voelde mij er wel goed bij. Ik had vaak traanogen en zelfs dat is een stuk minder.

Ook wij kwamen zes weken geleden aan de beurt door een positieve coronatest.

Toen wij weer een beetje opknapten, zijn wij twee keer in de week naar de zoutkamer gegaan. Daardoor kwam het taaie slijm wel lost bij het ophoesten (vele malen beter dan hoestdrank) en begonnen wij al wat beter in ons vel te zitten.

Borstkanker met uitzaaiingen

Wat mij ook opvalt is, ik heb al zeven jaar borstkanker met uitzaaiingen in mijn bekken. Door de chemotherapie heb ik een dof gevoel in mijn voeten en mijn vingertoppen zijn heel gevoelig. Een warm broodje uit de oven halen lukt niet, en dopjes ergens afdraaien is pijnlijk.

Nu ben ik twee keer in de week naar de zoutkamer geweest en mijn voeten voelen minder verdoofd aan. Mijn vingers doen ook minder pijn.

Halotherapie is gewoon top.

Ik had in het begin een beetje het idee van ‘Ja hoor, het zal wel’. Maar ik denk er nu veel positiever over. Wij gaan nu twee keer in de week en je knapt er echt van op in een ontspannen omgeving, waar je je de eerste keer al helemaal thuis voelt.

Ook is de stoelmassage van Milan een aanrader, wat ik 1 keer per maand van plan ben te laten doen.

Liefs Sip & Wil

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26