psoriasis-constitutioneel-eczeem-en-hooikoorts-ervaring-van-diana

Ervaring Diana: Psoriasis, constitutioneel eczeem en hooikoorts

Psoriasis, constitutioneel eczeem en hooikoorts klachten

Heb zelf sinds 5 jaar psoriasis, maar krijg het lastig onder controle, hormoonzalven waar ik na enige tijd toch immuun voor wordt. Maar vandaag ben ik met mijn dochter van 17 jaar hier geweest, idee van mijn dochter want zij heeft last van constitutioneel eczeem en hooikoorts.

Meer lucht en zachte huid

Na een zeer vriendelijke ontvangst en informatie gingen we de zoutkamer, zouttherapie in. Lekker met de voetjes in het koude droge zout (mag maar hoeft niet). Na de sessie even winkelen in het gezellige centrum van Zaandam. Mijn dochter en ik hebben duidelijk het verschil gemerkt vóór de sessie en daarna…. Meer lucht en onze huid voelde goed aan.

Overtuigd van de geneeskracht van de Halotherapie

Mijn psoriasisplekjes  kan ik nu pijnloos van de droge hoornlaag ontdoen. Daaronder is het het nu niet meer vurig rood, wat normaliter zeer pijnlijk is. Ademhaling is veel zuiverder zowel bij mijn dochter als bij mij. Ook de huid van mijn dochter  lijkt goed te reageren  na bijna 17 jaar hormoonzalven smeren voor deze huidziekte. We gaan zeker kijken of we via vakantie-veilingen nog een sessie kunnen boeken, want ook al is voor ons 70 km rijden ( retour dus 140 km), wij zijn overtuigd van de geneeskracht van de Halotherapie.

Diana 50 jaar oud., uit de Provincie Utrecht.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26