hormoonzalven, lichttherapie ,en acupunctuur, Psoriasis ervaring, medicatievrij bij copd, halotherapie, zouttherapie, kinderzoutkamer, zouttherapie bij kinderen, halotherapie werkt effectief bij kinderen,

Psoriasis ervaring van Greet met halotherapie

Psoriasis, ervaring van Greet

In 2014 kreeg ik een explosie van Psoriasis klachten. In drie dagen tijd zag mij huid helemaal bont.

ik ging naar de huisarts en kreeg 2 soorten hormoonzalven die totaal niet hebben geholpen met mijn psoriasisklachten. 

Volgende stap was afspraak bij de Dermatoloog. Natuurlijk weer een ander soort hormoonzalf wat ook niet hielp met mijn psoriasisklachten.

Lichttherapie 3 maanden lang

Uiteindelijk Lichttherapie 3 maanden 1 keer per week  van 1 minuut oplopend naar 10 minuten onder de lamp.

Na 3 maanden stoppen met smeren met hormoonzalf, daarna weer 3 maanden  precies het zelfde en zo een jaar lang. De psoriasisklachten blijven terug te komen. Ik ben radeloos en gefrustreerd gerakt omdat niets hielp met mijn Psoriasisklachten.

Tussen door Acupunctuur in Zaandam voor mijn psoriasis.

Psoriasis ervaring van Greet met halotherapie - Acupunctuur in Zaandam

Mijn huid was niet om aan te zien

Al met al was er wel lichte verbetering  maar mijn huid (Psoriasis) was niet om aan te zien.

Dit werd allemaal vergoed door de zorgverzekering.

Gelukkig las ik de artikel in de krant van de zoutkamer HaloClinic over de halotherapie behandeling voor Psoriasis.

Ik dacht laat ik het eens proberen dit kan toch geen kwaad dan wat het nu is ik zie het wel dacht ik.

Ik kom nu 1 x per week 2 jaar lang en mijn huid is nog steeds schoon. Het resultaat was al na enige weken zichtbaar.

Mijn huisarts en dermatoloog weten  hier van (halotherapie) en hebben ook gezien dat ik zonder dure hormoonzalven mijn huid  nog steeds schoon is gebleven.

Jammer dat de zorgverzekeraars halotherapie niet vergoeden

Jammer dat allen Zorg en Zekerheid de halotherapie vergoeden! Ik heb het wel geprobeerd bij mijn zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Maar men kan voor mij geen uitzondering maken zegen ze. Ze krijgen geen rekeningen meer van hormoonzalven, lichttherapie ,en
acupunctuur in Zaandam dat het velen malen duurder is
 maar er valt niet over te praten.

Ik ga nog wel 2x per jaar voor controle naar de Dermatoloog voor mijn psoriasis zo houden we alles in de gaten.

De Halotherapie is ook nog goed voor je geest want er heerst rust in de zoutkamer en dat is ook goed voor je innerlijke rust.

Ik hoop dan ook dat het misschien geheel of gedeeltelijk vergoed gaat worden dan kunnen er meer Psoriasis patiënten gebruik van maken van de zoutkamer en dat gun ik ieder een met deze geweldige halotherapie.

Greet, uit de Wormer Juni 2017

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26