Ik heb een nieuwe leven gekregen dankzij halotherapie. Ik ben geboren met astma en een zwak immuunsysteem, ook wegens thalassemie.

Regelmatig longontsteking

Ik heb een nieuwe leven gekregen dankzij halotherapie. Ik ben geboren met astma en een zwak immuunsysteem, ook wegens thalassemie. Standaard kreeg ik gemiddeld 2-4 keer per jaar een longontsteking en zat ik regelmatig aan de prednison en pufjes.

HaloClinic in Zaandam

Door HalocCinic in Zaandam heb ik kennis mogen maken met halotherapie. Dat was anderhalf jaar geleden. Ik had er geen voorstelling bij. Ik dacht al die jaren daarvoor: Dit is het, mijn leven. Regelmatig ziek, tussen de middag standaard een powernap moeten doen, met moeite te kunnen sporten en het was moeilijk om een normaal leven te leiden. Ik had meer dan de helft van het jaar altijd wel last van hooikoorts en allergieën.

Op de sportschool

Nu ga ik 1 keer in de week naar de zoutkamer. Ja, het kost tijd en wat geld. Maar ik heb een leven hiervoor terug gekregen. Ik kan nu op de sportschool probleemloos een halfuur op de loopband sprinten. Ik word nooit meer ziek, Een sterk immuunsysteem is nu meer dan ooit van essentieel belang.

Geen prednison, pufjes, longontsteking meer

Geen prednison, pufjes, of longontstekingen meer voor mij. Ik voel me 10 jaar jonger (ik ben nu 40). Zo sterk en gezond heb mij nog nooit gevoeld. Ik ben HalocCinic in Zaandam voor eeuwig dankbaar dat ik als gezond mens mag leven.

Cherlita Henriques Dupret

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26