sarcoïdose, copd, Hoesten, slijm ophoesten

Sarcoïdose en COPD Ervaring van dhr. Baas

 sarcoïdose, COPD Ervaring

Sarcoïdose en copd ervaring –  Al acht jaar draai ik in het zelfde cirkeltje rond. Als de R in maand komt verergeren de klachten, vaak ook in razend tempo. Verkoudheid slaat door naar een infectie aan de bovenste luchtwegen en eindigt met een longontsteking. Dit gemiddeld drie keer per jaar. Het enige middel die mij wordt voorgeschreven via mijn longarts is “prednison”.

Vastzittend slijm

De zware hoestbuien, gekneusde ribben, vastzittend slijm, de benauwdheid, piepende ademhaling en altijd moe. Toch maar blijven sporten. Ik zocht een uitweg en las de advertentie van de HaloClinic. Mijn huisarts en longarts kenden het niet. Ik heb inmiddels  mijn positieve ervaringen met halotherapie zoutkamer met mijn huisarts en sportschool gedeeld.

Minder prednison

Ik ben ik maart begonnen met de halotherapie en de ontvangst in Heemstede was warm en goed. Ursy is geïnteresseerd , gastvrij en heeft verteld hoe het werkt. Mijn doel is minder dips en “prednison”. Vanaf de eerste keer uur in de zoutkamer was ik enthousiast. Hoewel het langzaam ging met mijn herstel, kon ik beter en vrijer ademen. Wat een verademing en heerlijkheid.

Heb meer lucht en energie

Snuiten en hoesten ging makkelijker en werd minder na paar sessies halotherapie. Een uur in de zoutkamer is goed voor lichaam en geest en daarna even bijkomen met een kopje koffie. Ik ben benieuwd naar de resultaten bij de longarts. in ieder geval voel ik me 100 keer beter en heb meer Lucht en meer energie. Ik kan het iedereen aanraden om naar de zoutkamer te gaan.

Vriendelijke groet,

I. Baas, Leeftijd: 51 uit Badhoevedorp

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26