Sarcoïdose halotherapie behandeling,

Sarcoïdose halotherapie behandeling in de zoutkamer. Ervaring van Eudia

Sarcoïdose klachten

Sarcoïdose: Afgelopen zaterdag heb ik een zoutkamer bezocht in Zaandam. Ik wist niet wat ik me moest voorstellen van een Halotherapie behandeling in de zoutkamer.

Verademing voor mijn Sarcoïdose

Ik heb sarcoïdose aan mijn longen en gebruikt prednison. Ben ook geopereerd aan mijn longkwabben. Dus soms problemen met de ademhaling. Dus heb ik dit (zoutkamer) geprobeerd. De zoutkamer was een belevenis. Het ademen van zout lucht was heerlijk, rustgevend verademend en een zeemuziek op de achtergrond.

Een idee om met mijn longarts te bespreken

In principe zou je vaker naar de zoutkamer gaan om denk ik een goed effect te krijgen. Misschien een idee om dit met mijn longarts te bespreken. Wie weet geeft dit mij een oplossing om goed en beter te ademen.

grt Eudia, uit Rotterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26