Schimmelinfectie, Longontsteking, Tranende ogen

Schimmelinfectie uitslag voor ca. 95 procent verdwenen

Mijn vriend heeft me deze HaloClinic sterk aanbevolen

Ik maak al ca. 7 maanden gebruik van de zoutkamer van de HaloClinic te Zaandam omdat deze HaloClinic me door een goede vriend die al bijna 7 jaar gebruikt maak van deze HaloClinic met zeer goede ervaringen, deze vriend is nadat hij deze HaloClinic bezoekt nooit met grieperig en verkouden geweest gedurende die 7 jaren.

risico dat de longontsteking terug zou komen

Omdat ik enkele jaren geleden een longontsteking heb gehad heeft hij me deze HaloClinic sterk aanbevolen, het resultaat mag zeker verbluffend worden genoemd, mijn specialist heeft me na het te niet doen van de longontsteking destijds medegedeeld dat indien ik bezweet was geraakt niet snel mocht afkoelen, want het risico was dan groot dat de longontsteking terug zou komen.

En inderdaad na mijn twee wekelijkse bezoeken van 1 uur in de zoutkamer ben ik veel stabieler geworden met voldoende weerstand om een eventuele griepaanval te weerstaan en de longontsteking is ook niet meer teruggekeerd.

Mijn traanogen is bijna weg

Ook leed ik aan zeer irritante traanogen mijn oogspecialist in het ziekenhuis heeft werkelijk alle oogdruppels op me uitgeprobeerd die in omloop zijn, zonder enig resultaat. Hij zie je moet er maar mee leren leven. Echter na mijn tweewekelijkse bezoeken aan de HaloClinic zoutkamer zijn mijn traanogen tot meer dan 90 procent vermindert werkelijk een verademing.

chronische aandoening zei de dermatoloog

Ook had ik al meer dan 7 jaar een schimmelinfectie op mijn onderlip, mijn dermatoloog in het ziekenhuis heeft me daar een zalfje voor voorgeschreven. Deze zalf moest ik 2x per dag aanbrengen. Echter het effect van het zalfje was nihil! Dit heb ik enkele jaren geleden met mijn dermatoloog besproken. Deze zij dat ik er maar mee moest leren leven en dat de aandoening chronisch was. Echter na mijn tweewekelijks bezoek aan de zoutkamer heeft tot een resultaat geleid dat deze schimmelinfectie voor ca. 95 procent verdwenen is. Werkelijk een verademing.

U begrijpt dat ik ben een zeer trouwe bezoeker geworden van de HaloClinic te Zaandam.

Henk !!!

Uit Amsterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26