Zeer vol hoofd, oorsuizen, lichte tot zeurende hoofdpijn.

Ervaring van Netta: Bijholteontsteking (Sinusitis klachten)

Bijholteontsteking Sinusitis klachten

Bijholteontsteking (Sinusitis klachten): In het voorjaar van 2013 beginnen bij mij de sinus klachten in mijn hoofd zeer onaangenaam te worden. Zeer vol hoofd, oorsuizen, lichte tot zeurende hoofdpijn. Medicijnen van de dokter helpen iets maar halen de klachten niet weg.

Ik ruik de buitenlucht weer

Op internet stuit ik op de zeer positieve verhalen over de zoutkamer in Zaandam. Uitproberen kost niets besluit ik en dat is het begin van een serie halotherapie sessies. Het kost even totdat ik op een gegeven moment de deur uitloop en denk: Ik ruik de buitenlucht weer. In het begin ga ik even flink achtereen en na een tiental bezoeken lucht het letterlijk een stukje op. Mijn sinusitis klachten zijn aanzienlijk minder geworden.

De Zoutkamer vind ik prettig

De zomer door weer iets minder geweest. Maar zodra het weer weer minder lief wordt pak ik het weer op. Nu zoutkamer in Heemstede. Makkelijker bereikbaar voor mij. Ik ben nog niet van mijn klachten af maar merk met een bezoekje aan de zoutkamer dat ik het prettiger vind.

Netta, uit Hoofddorp
(Sinusitis ervaring)

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26