Ervaring van Marijke Horstman: Sinus problemen

Sinusproblemen, bijholteontsteking

Langer dan 10 jaar kamp ik met sinusproblemen. Eeuwig ben ik verkouden en ruik ik helemaal niets. Iets wat jammer, maar vooral lastig is. De KNO – arts kon niets voor mij doen. Het advies was: dagelijks spoelen met een zoutoplossing om de holtes schoon te houden. Enige weken geleden las ik in de bijlage van het N.H – Dagblad een artikel over een zoutkamer in Zaandam. De link spoelen met een zoutoplossingzoutkamer – strand (waar je beter adem haalt) was snel gemaakt.

Sinusproblemen, Buiholteontsteking

Na 10 jaar kan ik weer ruiken

Misschien iets voor mij.
Na tien keer te zijn geweest, zijn mijn holtes schoon, kan ik goed adem halen en ik RUIK weer. Of het altijd zo blijft valt te bezien, want mijn probleem is chronisch bijholteontsteking. Maar bij totale verstoptheid, weet ik dat de zoutkamer er is ter verlichting tot zelfs genezing van de kwaal. Droog zoutinhalatie blijkt het veel beter te doen dan alle vochtige zoutoplossingen.

Marijke Horstman, uit Oostzaan

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26