Slijm en verkoudheid bij Zara, baby van 7 maanden

Last van slijm en verkoudheid bij baby’s

07-01-2012

Beste Ran,

Zoutkamer Zaandam

Wij kwamen bij de zoutkamer met onze 7 maanden oude dochter bij jou. Vanaf haar geboorte heeft ze last van verkoudheid, slijm dat niet afdoende werd afgevoerd. Ze rochelde dus continue en zeker na dat ze haar melkflesje net had gedronken.

Huisarts was sceptisch

Onze huisarts is/was sceptisch en schreef medicijnen voor onze baby (antibiotica). Wij hebben dit niet gebruikt omdat we eerst de kuur in de Zoutkamer wilde proberen…..

Onze missie nu is slijmvrij

Een goede keuze!!! Al na haar 3e sessie merkten we al dat het slijm los kwam. We hebben tot dat 10 sessies gedaan, ons missie is nu slijmvrij en rochelt nog heel even nadat ze haar melkflesje heeft gedronken. Verder is nog vermeldenswaardig dat Zara aan het begin van de kuur ook moeilijk kon slapen vanwege verkoudheid.

Zoutkamer kinderen Zaandam

Medisch Nederland

Meteen de 1e sessie kan ze ook weer de hele nacht slapen! Wij zijn zeer te spreken over Ran en zijn “Zoutkamer”. Een ieder die wij gaan tegenkomen zullen we dan ook in zeer positieve zin vertellen over de kuur in de Zoutkamer! Medisch Nederland zou zich wat meer moeten verdiepen in dit soort Natuurlijke therapieën methoden!

Een dikke pluim voor jou! Wanneer nodig komen we graag weer terug!

Groeten van Zara en haar ouders Sabine & Marco uit Alkmaar.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26