Sneeuw, strooizout en winterse taferelen!

Run op strooizout

De weerberichten voorspellen niet veel goeds: veel sneeuw en temperaturen flink onder nul. Met als gevolg vele files en treinen die uitvallen. Situaties waar we wellicht een beetje aan gewend zijn, doch blijven ze vervelend!

Text on the button

Aan de andere kant moeten we het ook positief bekijken. Hopelijk krijgen we een witte kerst en genieten vele kinderen van het winterse weer. Laten we duimen op schaatsweer en wellicht straks nog ooit een Elfstedentocht!

Afgelopen dagen is er ook al weer een “run op strooizout”. In sommige steden kunnen inwoners gratis strooizout verkrijgen. Drukte is er ook bij de vele leveranciers van strooizout.
”Bij Eurosalt Handelmaatschappij, naar eigen zeggen marktleider in Nederland, staat de telefoon roodgloeiend. Afgelopen week is 10 miljoen kilo zout verkocht. Dit bedrijf levert aan gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat.”
We kunnen helaas niet de zon tevoorschijn toveren. Wel kunnen we ons inzetten om grote problemen te voorkomen. Dus op tijd van huis vertrekken, straatje schoon houden en ’s avonds onszelf belonen met warme chocolademelk!

Bronnen:

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26