Terugkerende longontsteking klachten, Benauwd, kortademigheid, benauwdheid,

Terugkerende longontsteking en Verkoudheid, Ervaring van Jeroen

Terugkerende longontsteking klachten

Longontsteking: In het najaar van 2012 kreeg ik een verkoudheid. Deze verkoudheid verhevigde en op een bepaald moment kreeg ik koorts. Na het nemen van een röntgenfoto en een bloedprik werd duidelijk dat ik een longontsteking had waarvoor een antibioticakuur werd voorgeschreven. Deze kuur sloeg aan en vrij snel daarna was ik hersteld.

Wederom een longontsteking

Echter na een paar weken werd ik opnieuw ziek en bleek ik wederom een longontsteking te hebben. Weer werd een foto genomen en een bloedprik afgenomen. Er volgde een 2e antibiotica kuur. Dit proces herhaalde zich daarna nog 3 keer in een paar maanden tijd.

Longarts gaf verschillende soorten penicilline

De longarts van het ziekenhuis gaf me verschillende soorten penicilline maar die konden niet verhelpen dat ik elke keer opnieuw ziek werd. Een CT-scan liet niets onrustbarende zien. Ook een second opinion in een ander ziekenhuis bracht geen verklaring over de oorzaak van deze steeds terugkerende aandoening. We zien niets dus je hebt niets, was de strekking.

Longontsteking nummer 6

Een illusie armer en een aantal kilo’s lichter diende longontsteking nummer 6 zich aan. Op zoek naar een alternatief op internet stuitte ik vrij snel op de site van Haloclinic. Na een gesprek met de eigenaar Ran Derei besloot ik, met de nodige scepsis, de Halotherapie een kans te geven. Drie weken lang 4 dagen in de week verbleef ik een uur per dag in de zoutkamer. Doordat ik woon en werk in de omgeving van Zaandam (Amsterdam) was dit redelijk goed te doen.

De zouttherapie deed wat al de antibiotica kuren niet konden

De eerste week werden mijn klachten erger, de tweede week kwam er van alles los en vanaf de derde week begon ik me met de dag beter te voelen. Na drie weken voelde ik me als herboren. De zouttherapie deed wat al de antibiotica kuren niet konden. Namelijk een diepgaande reiniging van het gehele luchtwegsysteem. Dit alles gebeurde op  100% natuurlijke en medicijnvrije manier, dus zonder bijwerkingen.

Halotherapie ter preventie en ter ontspanning

Sindsdien neem ik Halotherapie sessie, zodra de r in de maand komt. Ter preventie en ter ontspanning. De ontvangst is altijd hartelijk. Ik prijs mij gelukkig dat de Halotherapie op mijn pad gekomen is en dat ik er gebruik van heb kunnen maken.

Jeroen, uit Amsterdam

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26