Verkoudheid klachten verholpen in de zoutkamer

Ervaring van Daphne moeder van baby Bor 13 maanden, verkoudheid klachten

Verkoudheid klachten

Verkoudheid van onze baby Bor was heel erg en constant, dat op zijn longen sloeg. In een periode van drie maanden, vier keer een antibiotica kuur van de huisarts gekregen. Via collega positieve berichten gehoord en bij HaloClinic in Zaandam terecht gekomen. In twee weken tijd, 6 keer een uur in zoutkamer geweest met Bor.

slijm en snot kwam eruit zijn lijf

Al het wat in Bor zijn lijf zat kwam eruit. Door vakantie, na de intensieve periode van zes keer, drie weken niet naar de zoutkamers kunnen gaan.

Halotherapie een gezonde investering

Bor is niet verkouden of ziek geworden. Nu komen we ongeveer eens in de twee weken. Bor doet het er prima op. Mocht Bor klachten krijgen, dan gaan we weer vaker. Het is een investering, maar die is het meer dan waard!

Beste Ran,
een jaar later

Bor is al een tijdje afwezig bij de Halo Clinic, laatste bezoek in de zoutkamer is in april geweest. De laatste afzegging, was uiteindelijk vals alarm, Bor had geen waterpokken. Op donderdag 20 juni is Bor grote broer geworden van zusje Jip.

Bor zijn luchtwegen zijn schoon

Verder gaat het heel goed met mijn baby Bor. Nog geen symptomen van volle luchtwegen of volle holtes. We zijn erg blij met de zoutkamer. Bor heeft het misschien nodig in de wintermaanden, we komen sowieso nog een keer langs. Kan Bor ze zusje showen.

Met vriendelijke groet,

Daphne en natuurlijk mijn baby Bor 13 maanden oud,

uit de Provincie Noord Holland

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26