Verstopte luchtwegen, halotherapie, zouttherapie, zoutkamer, natuurlijk, alternatief, luchtweg klachten,

Gerrit Jansen: Verstopte luchtwegen klachten en halotherapie

Verstopte luchtwegen klachten.

Ik heb al lange tijd last van verstopte luchtwegen wat vooral met nat – vochtig weer erger wordt. Neusdruppels/sprays helpen wel enigszins maar het is geen echte oplossing. Nu ben ik inmiddels 4 x na de HaloClinic geweest en na de eerste keer al een enorme verbetering en het wordt nu elke keer nog beter, ik denk dat ik het met 6 behandeling redt. Maar ik sluit niet uit dat ik van de winter nog wel een kuur nodig heb. Kortom ik ben heel tevreden met de HaloClinic en ook met de prettige ontvangst. En ik kan het iedereen aanraden.

Gerrit Jansen, uit Hilversum.

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!