Voorhoofdsholte en bijholteontsteking klachten

Ervaring van Francis: Voorhoofdsholte en bijholteontsteking klachten

Voorhoofdsholte en bijholteontsteking klachten.

14 februari 2013

Beste ‘Zoutkamer’,

Afgelopen zomer ben ik via mijn moeder bij jullie terechtgekomen voor een probeersessie. Ik heb vaak te kampen met voorhoofdholte en bijholteontsteking en ben veel verkouden. De zoutkamer was een geheel nieuwe ervaring, maar al tijdens het verblijf in de zoutkamer voelde ik ‘beweging’ in de holtes. En nu, inmiddels ruim een half jaar later, kan ik zeggen dat ik sindsdien geen holte ontstekingen meer heb gehad!

Ik hoop natuurlijk dat het zo blijft, maar mocht het toch weer de kop op steken, dan weet ik in ieder geval waar ik moet zijn!
De Halotherapie is goed!!!

Dank en groet,

Francis, uit Alkmaar.