Voorhoofdsholteontsteking en Astma

Voorhoofdsholteontsteking, Astma problemen – Ervaring van Ina Dobbelaar

Voorhoofdsholteontsteking, Astma aandoening

Vorig jaar november ben ik voor het eerst naar de zoutkamer gegaan omdat ik het jaar daarvoor een artikel in de telegraaf laas over de halotherapie methode en de werking ervan. Ik had het artikel uitgeknipt en bewaard.

Weer een voorhoofdsholteontsteking gekregen

Dus toen dacht ik (toen ik weer bijholteontsteking had en ben hier ook nog twee keer eerder aan geopereerd,

en weer een voorhoofdsholteontsteking kreeg), ik dacht, ik kan twee dingen doen; of naar de KNO arts of

naar de zoutkamer. Dat ik het laatste heb gedaan daar heb ik geen spijt van gehad.

Voorhoofdsholteontsteking, Astma

Mijn holten zij schoon

Ik heb er geen last meer van ontstekingen in mijn holten, ik heb ook astma en ben steeds extra keren naar de zoutkamer gegaan en heb een heel stuk minder last van mijn astma, ik hoop dat mijn astma-aandoening op deze manier een beetje op pijl te houden, want ik ben wel 71 jaar.

Liefs,

Ina Dobbelaar

Amsterdam

Lieve Ursy, je zult me nog veel terug zien!

Author Info

Haloclinic Nederland

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!