Ervaringen van cliënten bij HaloClinic Nederland

Wat zijn de voordelen van de zoutkamer?

Natriumchloride, Zoutkamer en de luchtwegen

De fijne zoutdeeltjes die worden verneveld in de zoutkamer zorgen er voor dat die rechtstreeks in de luchtwegen terechtkomen. De Natriumchloride reinigt de luchtwegen, desinfecteert en doodt de bacteriën en hydrateert onze longen.

Dit gebeurt op een 100% natuurlijke manier en zonder bijwerkingen.

Al 10 jaar lang komen er bij de HaloClinic Nederland dagelijks mensen over de vloer met ademhalingsproblemen en huidaandoeningen. Zij vertellen graag over hun ervaringen in de zoutkamer.

Geen longontstekingen meer

. Meneer de Groot vertelt , dat hij vroeger vier keer per jaar antibiotica kreeg en nu niet meer. Zijn longarts constateerde sinds dat hij al twee jaar de zoutkamer bezoekt geen longontsteking meer heeft gehad.

Meneer de Groot vertelt

. Mevrouw Daas is astma en COPD patiënt. Na een vakantie aan zee in Turkije ontdekte zij dat de zee haar longen goed had gedaan, daarom besloot zij de HaloClinic te bezoeken. Baat het niet , dan schaadt het niet dacht zij. Sinds twee en half jaar heeft zij haar medicijngebruik terug kunnen brengen van drie naar één dosis per dag!

Mevrouw Daas is astma en COPD patiënt.

Alternatief voor mijn longontsteking

.Jeroen had last van een verkoudheid. Hierbij kwam koorts en daarvoor kreeg hij antibiotica. Dit sloeg aan, maar het kwam een paar keer terug. Na 6 longontstekingen ging hij op zoek naar een alternatief en kwam bij de HaloClinic terecht. Drie weken lang ging hij vier dagen per week een uur in de zoutkamer. Na drie weken voelde hij zich als herboren. Dit alles gebeurde op 100% natuurlijke en medicijnvrije manier, dus zonder bijwerkingen.

Jeroen had last van een verkoudheid

Mijn longinhoud was zoveel verbeterd

.Verhaal van een ex Judoka met COPD fase 3. Ik was levensmoe en veranderd van een levenslustig en actief persoon in een kasplantje die nog geen 30 meter kon lopen. In drie jaar tijd had ik zes longontstekingen gehad waarvan enkele dubbele longontsteking. Na vier bezoeken aan de zoutkamer pakte ik mijn fiets en heb 17 km heen gefietst en 17 km terug. Ik ben zelfs 6 weken op vakantie naar Thailand geweest. Bij bezoek aan de longarts geloofde hij de uitslag van de test niet, mijn longinhoud was zoveel verbeterd. Volgens mij moeten we die test nog een keer doen zei hij. Ik vertelde hem dat ik sinds kort de HaloClinic bezocht en adviseerde hem: Jullie zouden meer mensen met ademhalingsproblemen moeten doorsturen.

Verhaal van een ex Judoka met COPD GOLD - 3

Psoriasis en Halotherapie

.De ervaring van Greet met psoriasis en Halotherapie. Hormoonzalf en lichttherapie hielpen niet bij mijn psoriasis. In de krant las ik over de Halotherapie. Ik kom nu al twee jaar 1x per week en mijn huid is  nog steeds schoon.

De ervaring van Greet met psoriasis en Halotherapie

Energielevel heel laag

. De ervaring van Denise die na een hartkatheterisatie haar energielevel heel laag was. Ik heb een week lang elke dag een uur in de zoutkamer gezeten. Daarna was mijn energie een stuk verbeterd, maar ook mentaal was er het nodige gebeurd. Ik voelde mij beter in balans. Na 2 weken kon ik weer kleine stukjes fietsen en weer wat in het huishouden doen.

De ervaring van Denise die na een hartkatheterisatie haar energielevel heel laag

Lees meer ervaringen en reviews van klanten op  de Facebookpagina HaloClinicnl en/of op Google.

Het is jammer dat de artsen in Nederland nog niet de voordelen van de Halotherapie erkennen. Ze zijn van harte welkom om de Haloclinic te bezoeken en eens te onderzoeken wat hier gebeurt .

In Polen zijn de artsen al heel lang bekend met de voordelen van Halotherapie. De methode is ontwikkeld door professor Mieczyslaw Skidimowski die de inspanningen van een  19e eeuwse mijnarts Felix Boczkowski nieuw leven heeft ingeblazen. De zoutmijn Wieliczska heeft momenteel de status van kuuroord gekregen en het mineraalwater is erkend als therapeutisch.

Voor artsen die informatie zoeken over zouttherapie vindt u hier de link: https://www.wieliczka-saltmine.com/halth-resort/ for-doctors.

Open chat
1
Hallo,
We helpen je graag bij eventuele vragen, stuur en bericht of bel ons op 075 76 000 26