Ervaringen van cliënten bij HaloClinic Nederland

Bij ons in de zoutkamers van HaloClinic Nederland

De zoutkamer is bedoeld voor de behandeling van verschillende ademhalingsziekten huidaandoeningen en allergieën. Baby’s (vanaf zes maanden), kinderen en volwassenen zijn welkom. Een zoutkamer bootst het microklimaat van een zoutgrot na. De hele kamer is bedekt met een laag droog zout van variabele dikte en concentratie. Voortdurend worden droge zoutdeeltjes in de ruimte verspreid, bekend om hun antiseptische eigenschappen. De ruimte is voortdurend verzadigd met natriumchloride, dat negatieve ionen bevat en bekend staat om het versterken van het immuunsysteem. De temperatuur in de kamer is constant en ligt rond de 22 graden Celsius, met een luchtvochtigheid van ongeveer 41 procent.

Onze zoutkamer wordt gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid aan ademhalingsproblemen. Deze problemen worden veroorzaakt door verstoppingen in de luchtwegen. Zoutdeeltjes openen de luchtwegen. In de zoutkamer staat een speciaal apparaat dat het zout vermaalt tot microdeeltjes die worden ingeademd door ons ademhalingssysteem en de luchtwegen openen.

De behandeling wordt uitgevoerd terwijl u als cliënt comfortabel op een van onze stoelen zit. Voor kinderen biedt onze zoutkamer een kindvriendelijke omgeving met zoutspelletjes. Alles wat nodig is, is het inademen van zoutdeeltjes, waardoor ze in het ademhalingssysteem terechtkomen. Dit helpt bij het absorberen en verwijderen van verstoppingen uit het lichaam door het natuurlijke afvoersysteem van ons lichaam.

Veel artsen raden zoutkamers aan voor baby’s, kinderen en volwassenen, en sommigen van hen zijn zelfs onze klanten. De behandeling vermindert de behoefte aan het gebruik van inhalatoren (zoals Ventilon), antihistaminica en steroïden die schadelijk kunnen zijn voor ons lichaam. Er zijn veel medische onderzoeken die aantonen dat zoutkamertherapie zowel rustgevende als helende eigenschappen heeft voor allerlei soorten ademhalings- en longaandoeningen, allergieën en huidaandoeningen.

Persoonlijke ervaringen van onze cliënten

De fijne zoutdeeltjes die worden verneveld in de zoutkamer zorgen ervoor dat die rechtstreeks in de luchtwegen terechtkomen. De natriumchloride reinigt de luchtwegen, desinfecteert en doodt de bacteriën en hydrateert onze longen.

Dit gebeurt op een honderd procent natuurlijke manier en zonder bijwerkingen.

Al dertien jaar lang komen bij HaloClinic Nederland dagelijks mensen over de vloer met ademhalingsproblemen en huidaandoeningen. Zij vertellen graag over hun ervaringen in de zoutkamer.

Geen longontstekingen meer

Meneer de Groot vertelt dat hij vroeger vier keer per jaar antibiotica kreeg en nu niet meer. Zijn longarts constateerde sinds dat hij al twee jaar de zoutkamer bezoekt geen longontsteking meer heeft gehad.

Meneer de Groot vertelt

Mevrouw Daas is astma- en COPD-patiënt. Na een vakantie aan zee in Turkije ontdekte zij dat de zee haar longen goed had gedaan. Daarom besloot zij de HaloClinic te bezoeken. Baat het niet, dan schaadt het niet dacht ze. Sinds twee jaar heeft zij haar medicijngebruik terug kunnen brengen van drie dosissen naar één dosis per dag!

Mevrouw Daas is astma en COPD patiënt.

Alternatief voor mijn longontsteking

Jeroen had last van een verkoudheid. Hierbij kwam koorts en daarvoor kreeg hij antibiotica. Dit sloeg aan, maar het kwam een paar keer terug. Na zes longontstekingen ging hij op zoek naar een alternatief en kwam bij de HaloClinic terecht. Drie weken lang ging hij vier dagen per week een uur in de zoutkamer. Na drie weken voelde hij zich als herboren. Dit alles gebeurde op honderd procent natuurlijke en medicijnvrije manier, dus zonder bijwerkingen.

Jeroen had last van een verkoudheid

Mijn longinhoud was zoveel verbeterd

Verhaal van een ex-judoka met COPD fase 3. Ik was levensmoe en veranderd van een levenslustig en actief persoon in een kasplantje dat nog geen 30 meter kon lopen. In drie jaar tijd had ik zes longontstekingen gehad waarvan een enkele dubbele longontsteking. Na vier bezoeken aan de zoutkamer pakte ik mijn fiets en heb ik 17 kilometer heen gefietst en 17 kilometer terug. Ik ben zelfs zes weken op vakantie naar Thailand geweest. Bij bezoek aan de longarts geloofde hij de uitslag van de test niet, mijn longinhoud was zoveel verbeterd. Volgens mij moeten we die test nog een keer doen, zei hij! Ik vertelde hem dat ik sinds kort de HaloClinic bezocht en adviseerde hem: Jullie zouden meer mensen met ademhalingsproblemen moeten doorsturen.

Verhaal van een ex Judoka met COPD GOLD - 3

Psoriasis en Halotherapie

De ervaring van Greet met psoriasis en halotherapie. Hormoonzalf en lichttherapie hielpen niet bij mijn psoriasis. In de krant las ik over de Halotherapie. Ik kom nu al twee jaar één keer per week en mijn huid is nog steeds schoon.

De ervaring van Greet met psoriasis en Halotherapie

Energieniveau heel laag

De ervaring van Denise: na een hartkatheterisatie was haar energieniveau heel laag. Ik heb een week lang elke dag een uur in de zoutkamer gezeten. Daarna was mijn energie een stuk verbeterd, maar ook mentaal was er het nodige gebeurd. Ik voelde mij beter in balans. Na twee weken kon ik weer kleine stukjes fietsen en weer wat in het huishouden doen.

De ervaring van Denise die na een hartkatheterisatie haar energielevel heel laag

Lees meer ervaringen en reviews van klanten op Google of onze Facebookpagina!

Het is jammer dat de artsen in Nederland nog niet de voordelen van de Halotherapie erkennen. Ze zijn van harte welkom om de Haloclinic te bezoeken en eens te onderzoeken wat hier gebeurt .

In Polen zijn de artsen al heel lang bekend met de voordelen van Halotherapie. De methode is ontwikkeld door professor Mieczyslaw Skidimowski die de inspanningen van een  19e eeuwse mijnarts Felix Boczkowski nieuw leven heeft ingeblazen. De zoutmijn Wieliczska heeft momenteel de status van kuuroord gekregen en het mineraalwater is erkend als therapeutisch.

Voor artsen die informatie zoeken over zouttherapie vindt u hier de link: https://www.wieliczka-saltmine.com/halth-resort/for-doctors.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26