Vergoeding Zorg en Zekerheid uit pakket 2021

HaloClinic Nederland wil u laten weten dat per 01 januari 2021 Zorg en Zekerheid halotherapie van alle zoutkamers in Nederland niet meer vergoedt. Wij willen Zorg en Zekerheid bedanken voor de prettige jarenlange samenwerking en dat ze onze behandelmethode hebben ondersteund als eerste zoutkamers van Nederland en wij het voor elkaar hebben gekregen dat zij met ons wilde samenwerken en HaloClinic Nederland in de aanvullende vergoeding hebben gezet. Onze cliënten die bij Zorg en Zekerheid verzekerd zijn betreuren het dat onze geweldige behandelmethode niet meer vergoed zal gaan worden des te meer omdat mensen die onze zoutkamers bezoeken aanzienlijk minder tot zelfs stoppen met medicatie (dit altijd in overleg met eigen huisarts of specialist), geen ziekenhuis opnames tot aan minder huisarts bezoeken als resultaat hebben. Volwassenen en kinderen met uiteenlopende chronische aandoeningen zoals o.a. COPD tot aan longfibrose, huid- en bijholte problemen.

Met onze behandelmethode halotherapie bij HaloClinic Nederland hebben wij duizenden mensen geholpen bij hun zoektocht naar verbetering van hun algehele gezondheid/ welzijn.

HaloClinic Nederland blijft zich altijd inzetten om onze behandelmethode; “halotherapie” bij meerdere zorgverzekeraars in de aanvullende-, maar ook in het basis- pakket te krijgen. We gaan graag een samenwerking weer aan en vertrouwen erop dat zorgverzekeraars de essentie van het vergoeden gaan inzien.

Mocht u vragen hebben dan staan wij van HaloClinic Nederland u graag te woord, u kunt ook direct contact opnemen met Zorg en Zekerheid voor verdere vragen.

Zorg en Zekerheid (aanvullend pakket)
T: 071 5 825 825 (08:00 – 18:00 uur)
W: www.zorgenzekerheid.nl

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26