zorgverzekeraars en halotherapie

 

zorgenzekerheid-1024x256

Vergoedingen

De Haloclinic wil u met trots laten weten dat per januari 2012 de Halotherapie bij Zorg en Zekerheid via een aantal aanvullende verzekeringen wordt vergoed, tot een maximum bedrag per kalenderjaar (indien er een verwijsbrief van de huis- of behandelend arts is). Wij zijn heel tevreden met deze ontwikkeling. Wij hebben hier hard voor gestreden en na goede
onderhandeling is gebleken dat de zorgverzekeraar de essentie van het vergoeden in ziet.

Voor cliënten die al bij Zorg en Zekerheid verzekerd zijn is dit een goed bericht, voor u die nog niet bij Zorg en Zekerheid zitten een indicatie om aan het eind van het jaar te overwegen om over te stappen.

Haloclinic blijft zich inzetten om de Halotherapie bij meerdere zorgverzekeraars in het pakket te krijgen, de eerste stap in de goede richting is in ieder geval nu gezet!

Mocht u vragen hebben dan staan wij van Haloclinic Nederland u graag te woord, u kunt ook direct contact opnemen met Zorg en Zekerheid voor verdere vragen.

Zorg en Zekerheid (aanvullend pakket)
T: 071 5 825 825 (08:00 – 18:00 uur)
W: www.zorgenzekerheid.nl

Hoeveel u vergoed krijgt

Voor informatie over hoeveel u vergoed krijgt van klikt u op deze link.

Andere zorgverzekeraars

Hoewel Halotherapie al geruime tijd wereldwijd bestaat, is deze Halotherapie succesvol behandelmethode pas sinds 18 april 2011 te vinden in Zaandam (Nederland). Zelf raden wij u ook aan om in correspondentie te gaan met uw zorgverzekeraar met het verzoek om Halotherapie (voor een deel) te vergoeden.

Zilveren Kruis