Vergoedingen via Zorg en Zekerheid

Haloclinic Nederland wil u met trots laten weten dat per januari 2012 de “Halotherapie” bij Zorg en Zekerheid vergoed wordt. De vergoeding is Tot een maximum bedrag per kalenderjaar. HaloClinic Nederland is tevreden met deze ontwikkeling. We hebben hiervoor hard voor gestreden. Na goede
onderhandeling is gebleken dat de zorgverzekeraar de essentie van het vergoeden in ziet.

Voor cliënten die al bij Zorg en Zekerheid verzekerd zijn, is dit een goed bericht! Voor u die nog niet bij Zorg en Zekerheid zitten, is een indicatie om aan het eind van het jaar te overwegen om over te stappen.

Haloclinic blijft zich inzetten om de Halotherapie bij meerdere zorgverzekeraars in het pakket te krijgen, de eerste stap in de goede richting is in ieder geval nu gezet!

Mocht u vragen hebben dan staan wij van Haloclinic Nederland u graag te woord, u kunt ook direct contact opnemen met Zorg en Zekerheid voor verdere vragen.

Zorg en Zekerheid (aanvullend pakket)
T: 071 5 825 825 (08:00 – 18:00 uur)
W: www.zorgenzekerheid.nl

Hoeveel u vergoed krijgt

Voor informatie over hoeveel u vergoed krijgt van klikt u op deze link.

Ik zou graag zien dat halotherapie (zoutkamer) opgenomen werd door het Zilveren kruis.

Ik heb o.a. chronische holteontsteking / te dunne neus gang  snel geïrriteerd slijmvlies daardoor veel slijm en dus geen lucht kunnen krijgen.
Hiervoor werden operaties en dagelijks zware medicatie voorgeschreven.
Ik heb vele medicatie gehad en al een operatie achter de rug wat mij zo slecht heeft gedaan dat ik niet nog één aan durf.

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!