Zoutkamer in de regio Alkmaar

Kom eens langs voor een gratis sessie, en voel hoe je je luchtwegen en sinussen een boost kunt geven!

De laatste tijd zijn er steeds meer mensen die een bezoekje brengen aan een zoutkamer. De reden hiervoor is simpel, een zouttherapie brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Misschien dat ook jij er over nadenkt om een bezoekje te brengen aan deze speciale zoutkamers.

Wat zijn de voordelen? En voor wie is het geschikt? Tijd om hier achter te komen!

Wat is zouttherapie – Zoutkamer in de regio Alkmaar

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin, wat is een zouttherapie behandeling nu precies? Zouttherapie, ook wel halotherapie vindt plaats in een speciale zoutkamer. Tijdens de behandeling wordt het lichaam op een krachtige en natuurlijke manier blootgesteld aan zoute lucht ( in principe lijkt het op het inademen van zeelucht, maar dan krachtiger) . De zouttherapie zorgt ervoor dat de luchtwegen open gaan staan, met als gevolg dat dat je beter kunt ademen. Het zout maakt het afweersysteem sterker dan voorheen,  en door de versterking van het  afweersysteem kun je er weer voor een lange tijd tegenaan.

zoutkamer Akmaar

 

 

 

 

 

Wie kan een zoutkamer in Alkmaar bezoeken?

Je zou het misschien niet denken, maar iedereen kan onze zoutkamer in regio Alkmaar bezoeken! Een zoutbehandeling is goed voor alle mensen die hun afweersysteem op een eenvoudige manier willen versterken. Nu zijn er natuurlijk wel bepaalde mensen die meer baat hebben bij de behandeling dan anderen. De zouttherapie is met name bedoeld voor de mensen die last hebben van hun luchtwegen. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn met een verkoudheid of een ontsteking, maar ook mensen die last hebben van astma. Andere aandoeningen die behandeld kunnen worden bij onze zoutkamer in de buurt van Amsterdam zijn COPD, sinusitis en hooikoorts.

Door de natuurlijke werking hoef je je geen zorgen te maken over een verergering van je klachten, alles gebeurt op een veilige manier. De zoute lucht wordt al voor een lange tijd gebruikt om mensen van bepaalde klachten af te helpen, echter is het voor een lange tijd niet mogelijk geweest om het zoute klimaat na te bootsen. Wij van Haloclinic zijn een van de weinige aanbieders op het gebied van deze zouttherapie, dit maakt ons dan ook zo uniek. Door onze hoge mate van expertise, kennis en ervaring weet je zeker dat je in goede handen verkeerd.

Onze zoutkamers in Zaandam  en Heemstede– Zoutkamer rondom Alkmaar

Onze zoutkamers liggen in Zaandam en Heemstede, beiden makkelijk  bereikbaar vanuit Alkmaar. Door deze prettige ligging kan je al binnen 25 minuten bij ons op de plaats van bestemming zijn. De zoutkamer is geïnspireerd op de oude zoutmijnen en zoutgrotten. Dit natuurlijke microklimaat maakt het mogelijk om de zoute lucht maximaal te verspreiden in de betreffende ruimte. Het grote voordeel van een bezoekje aan onze zoutkamer is dat het hetzelfde voelt als een uitstapje naar de sauna. Je kunt lekker rustig zitten en ontspannen, terwijl je dit doet zullen jouw luchtwegen maximaal open gaan staan. Heb je de behandeling achter de rug dan zal je je weer helemaal fris en gezond voelen.

Maak vandaag nog een afspraak

Mocht je vandaag nog willen ondervinden wat de voordelen zijn van onze zoutkamers in Zaandam en Heemstede dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. www.haloclinic.nl.De eerste halotherapie behandeling is bij Haloclinic altijd gratis en vrijblijvend, en dus een mogelijkheid om het zelf eens uit te testen. Bij ons op de site vind je nog veel meer informatie omtrent onze mogelijke behandelingen en over onze zoutkamer in Zaandam en Heemstede. Hopelijk zien we jou binnenkort?

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26