vastzittend slijm – Zoutkamer behandeling – ervaring Mariska

vastzittend slijm Verkouden, in Mariska’s hoofd

Zomer 13-08-2011

Geachte Ran.

vastzittend slijm: Sinds 2005 heb ik heel veel last van mijn chronische bijholteontsteking en voorhoofdsholte ontsteking, nadat ik voor de zoveelste keer terug kwam van vakantie Griekenland met het vliegtuig. Dit werd steeds erger. Er is een MRI scan gedaan wat niets uit wees, gelukkig geen tumor dus.

Audiologisch centrum

De specialisten en artsen wisten niet wat er aan de hand was. Het zat dus tussen mijn oren volgens de artsen en ik moest maar contact met een maatschappelijk werkster. In het audiologisch centrum is een test gedaan voor mijn oren. Mijn rechter oor gaf helemaal geen signaal.
Halotherapie helpt bij Bijholteonsteking

Op advies van de huisarts

Ik had het gevoel of mijn hoofd vol zat met geluidjes, geruisjes en mijn hoofd helemaal dicht zat waardoor ik altijd verkouden was. Ha een artikel van de Zoutkamer in het N.H.D en op advies van de huisarts ben ik hier in juni terecht gekomen. Het blijkt dat ik last heb van vast zittend slijm. Na vijftien behandelingen (sessies) in de Zoutkamer (in Zaandam) gaat het veel beter met mijn hoofd en ik voel me dus veel beter. Ik wil Ran hartelijk bedanken voor de juiste behandeling (halotherapie).

Vriendelijke groet, Mariska uit Alkmaar.

Open chat
1
Hallo,
We helpen u graag bij eventuele vragen, stuur een bericht of bel ons op 075 76 000 26