De laatste tijd zijn er steeds meer mensen die een bezoekje brengen aan een zoutkamer. De reden hiervoor is simpel, een zouttherapie brengt namelijk veel voordelen met zich mee. De kans is groot dat ook jij er over nadenkt om een bezoekje te brengen aan deze speciale zoutkamers, je bent nu eenmaal op zoek naar een zoutkamer in Amsterdam. Wij laten je hieronder wat meer zien over wat je kunt verwachten tijdens jouw bezoekje aan deze kamer. Wat zijn de voordelen? En voor wie is het geschikt? Tijd om hier achter te komen!

Wat is zouttherapie – Zoutkamer in regio Amsterdam

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin, wat is een zouttherapie behandeling nu precies? Zouttherapie, ook wel halotherapie vindt plaats in een speciale zoutkamer. Tijdens de behandeling zal jouw lichaam op een krachtige en natuurlijke manier behandeld worden met zoute lucht. De zouttherapie zorgt ervoor dat de luchtwegen open gaan staan, dit zorgt er als gevolg voor dat je beter kunt ademen. Het zout maakt het afweersysteem sterker dan voorheen, dankzij dit sterke afweersysteem kan je er weer voor een lange tijd tegenaan.

Halotherapie behandelen zoutkamer Zaandam en Heemstede

Wie kan een zoutkamer bezoeken?

Je zou het misschien niet denken, maar iedereen kan onze zoutkamer in regio Amsterdam bezoeken! Een zoutbehandeling is goed voor alle mensen die hun afweersysteem op een eenvoudige manier willen versterken. Nu zijn er natuurlijk wel bepaalde mensen die meer baat hebben bij de behandeling dan anderen. De zouttherapie is met name bedoeld voor de mensen die last hebben van hun luchtwegen. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn met een verkoudheid of een ontsteking, maar ook mensen die last hebben van astma. Andere aandoeningen die behandeld kunnen worden bij onze zoutkamer in de buurt van Amsterdam zijn COPD, sinusitis en hooikoorts.

Door de natuurlijke werking hoef je je geen zorgen te maken over een verergering van je klachten, alles gebeurt op een veilige manier. De zoute lucht wordt al voor een lange tijd gebruikt om mensen van bepaalde klachten af te helpen, echter is het voor een lange tijd niet mogelijk geweest om het zoute klimaat van een zoutgrot na te bootsen. Wij van HaloClinic zijn de eerste aanbieders in Nederland op het gebied van deze zouttherapie, dit maakt ons dan ook zo uniek. Door onze hoge mate van technologie, expertise, kennis en meer dan 10 jaar ervaring weet je zeker dat je in goede handen verkeerd.

Onze zoutkamer in Zaandam

Onze zoutkamer ligt in Zaandam, dit ligt op nog geen 13km afstand van Amsterdam. Door deze prettige ligging kan je al binnen 20 minuten bij ons op de plaats van bestemming zijn. De zoutkamer is geïnspireerd op de oude zoutmijnen en zoutgrotten. Dit natuurlijke microklimaat maakt het mogelijk om de zoute lucht maximaal te verspreiden in de betreffende ruimte. Het grote voordeel van een bezoekje aan onze zoutkamer is dat het hetzelfde voelt als een uitstapje naar de sauna. Je kunt lekker rustig zitten en ontspannen, terwijl je dit doet zullen jouw luchtwegen maximaal open gaan staan. Heb je de behandeling achter de rug dan zal je je weer helemaal fris en gezond gaan voelen.

Maak vandaag nog een afspraak

Mocht je vandaag nog willen ondervinden wat de voordelen zijn van onze zoutkamer in Amsterdam dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. De eerste zouttherapie behandeling is bij HaloClinic Nederland altijd gratis en vrijblijvend, dit bied je de mogelijkheid om het zelf eens uit te testen. Bij ons op de site vind je nog veel meer informatie omtrent onze mogelijke behandelingen en over onze zoutkamer in Amsterdam. Zien we jou binnenkort terug?

Zoutkamer Amsterdam      Wat is halotherapie?

Eerste sessie gratis!

Zaandam: 075 760 00 26 - Heemstede: 023 528 21 49
of maak online een afspraak
RESERVEER ONLINE!